Oldal kiválasztása
A második helyezett MTK otthonában is győzött, így veretlenül fejezte be az NB I Liga küzdelmeit az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem női röplabdacsapata. Sasa Nedeljkovic tanítványai csaknem kétórás, nagy csata végén 3:2 arányban kerekedtek felül a fővárosban, a 21. forduló rangadóján. Nevena Iricanin 31, Miklai Zsanett pedig 23 pontig jutott. Az együttes immár az Extraliga-kvalifikációs körére készül, és szeretné itt is elérni céljait.
A presztízsen kívül nem maradt más tétje az utolsó forduló rangadójának, amelyen a tabella első és második helyezettje csapott össze egymással. Az első szettet szoros küzdelem végén az MTK nyerte, aztán átvette az irányítást a kaposvári együttes, és előbb egyenlített, majd a vezetést is átvette. Tévedett azonban, aki azt hitte, hogy lefutott a meccs: a nagyszerűen mezőnyöző hazaiak a negyedik játékrészben, az elején megszerzett megnyugtató előnnyel jól gazdálkodva egalizálták az eredményt. Az ötödik, rövidített játszmára maradt a döntés, ahol a vendégek újra összekapták magukat, és végül bebiztosították újabb, sorrendben immár 21. sikerüket. Amikor nagyon kellett, a Diamant-lányok kiválóan küzdöttek a pályán, és végül érvényesítették a papírformát. A csapat szerb idegenlégiósa, Nevena Iricanin 31, a kapitány Miklai Zsanett pedig 23 pontot szerzett a találkozón.
A kaposváriak március 14-én, a Jászberény elleni hazai rangadóval kezdik meg az Extraliga-kvalifikációt, és április végéig összesen tíz mérkőzés vár rájuk.

NB I Liga, 21. forduló

MTK – 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem 2:3 (23, -15, -21, 21, -11)
Budapest, Szamos u., 150 néző. V.: Tillmann, Adler.
MTK: Godó 8, Kis R. 15, Vezsenyi 20, Takács D. 8, Borsos 7, Kotormán 6. Csere: Nagy F., Szalai (liberók), Kiss G. 7, Lesi 2. Vezetőedző: Tóth Gábor.
Kaposvár: Szűcs K. 11, Leidgeb 10, Cesljar 4, Iricanin 31, Vacsi 9, Miklai 23. Csere: Héri, Kanizsai (liberók), Horváth A. 1, Császár 1. Vezetőedző: Sasa Nedeljkovic.
Az eredmény alakulása. I. játszma: 7:8, 15:16, 21:20. II. játszma: 7:8, 10:16, 12:21. III. játszma: 8:4, 16:12, 19:21. IV. játszma: 8:1, 16:7, 21:15. V. játszma: 5:3, 9:10, 10:12.
Tóth Gábor: Méltó lezárása volt az alapszakasznak ez a mérkőzés, nagy csata végén a jobb csapat győzött. A találkozó kiválóan szolgálta a felkészülést az Extraliga-kvalifikációs körre.
Sasa Nedeljkovic: Nem volt könnyű ez a mérkőzés, a teljesítményünkre sajnos rányomta a bélyegét, hogy nem volt igazi tét. Az MTK extra mezőnymunkával rukkolt elő. Ezzel a találkozóval lezártuk az alapszakaszt; örülünk annak, hogy veretlenek maradtunk, de március 14-én egy új bajnokság indul, tíz nehéz összecsapással. Bízom benne, hogy újult erővel vágunk majd neki a küzdelmeknek, és elérjük céljainkat.