Oldal kiválasztása
Az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem NB I-es női röplabdacsapata nem csak a pályán lépett előre az elmúlt évadban, hanem a háttér is megerősödött. Örömmel tapasztaltuk, hogy egyre több helyi vállalkozás lát fantáziát abban, hogy az együttes mellé álljon, segítve ezzel a lányokat. A hetedik hellyel véget ért szezon befejeztével nekik is szeretnénk köszönetet mondani!
Kaposvár egyetlen kiemelt női sportegyesületét hosszú évek óta támogatja Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése, és a tavalyi, megemelt támogatásnak köszönhetően el tudtunk indulni azon az úton, amelynek fő célja, hogy stabilan az ország legjobb hat csapata közé kerüljünk. Névadó támogatónk, az 1. Magyar Cukor Manufaktúra Kft. ugyancsak évek óta segíti a csapatot, és az eltelt időszakban kiváló összhang és együtt-gondolkodás alakult ki a vállalkozás tulajdonosaival és munkatársaival. Megtisztelő volt számunkra, hogy a Kaposvári Egyetemmel 2016-ban újabb öt évvel meghosszabbítottuk a mindkét fél számára sikeres együttműködési megállapodásunkat, melynek köszönhetően csapatunk egyetemistái igen kedvező feltételekkel juthatnak el a diplomáig. Ráadásként a fiatalok komoly sportösztöndíjat is átvehetnek évről évre az egyetem és a város jóvoltából. A Kaposvári Röplabda Akadémiával természetesen igen szoros a kapcsolatunk, hiszen ez a műhely működteti és versenyezteti szinte a teljes utánpótlásunkat. Csapatunkat a Sport 36 öltöztette fel, a lányok megfelelő erőnléti állapotáról pedig az LTP Gym and Fitness gondoskodott.
Nagy öröm számunkra, hogy a 2016/2017-es évadban újabb támogatók csatlakoztak hozzánk. A csapat tagjai szerződésük teljes ideje alatt a Bistroyal Étteremben ebédeltek, brazil idegenlégiósunk, Debora Ribeiro Araujo hétvégi ellátásáról pedig a Trattoria Étterem gondoskodott magas színvonalon. A Diamant-lányok egyik igazi törzshelyévé vált a belvárosi Centrál Kávézó, ahol az évadnyitó sajtótájékoztatónkat tartottuk, illetve a Kapos Televízió itt rögzíti a Kaposvári Ászok című röplabdás magazin adásait. A Szicília Éterem és a Sun City Szolárium pedig ugyancsak segítette a csapat mindennapjait, nem csak a finom étkekkel és a barna bőrrel, hanem a mezek, a melegítők és a kabátok megvásárlásával. Köszönet érte!
Végül, de természetesen egyáltalán nem utolsó sorban, köszönetet szeretnénk mondani a helyi médiának, hogy szívügyének tekintette a csapat szereplését, és beszámolt minden olyan eseményről, amelynek részesei voltunk.
A 2017/2018-as évadban innen folytatjuk!