Oldal kiválasztása
A MI VÁROSUNK
A MI CSAPATUNK
A MI SIKERÜNK

Tisztelt Szurkolóink! Tisztelt Sportbarátok!

Mindenek előtt szeretnénk megköszönni, hogy a nyári időszakban is figyelemmel kísérték, milyen változások történtek csapatunknál, kifejezték támogatásukat, valamint további erőt adtak nekünk biztató szavaikkal, gondolataikkal.
Úgy gondoljuk, a tavaly ősszel megkezdett munka eredményeként egy olyan játékoskeretet sikerült kialakítani, amely méltó lehet a sportszerető közönség érdeklődésére a pályán és a pályán kívül egyaránt, a tétmérkőzéseken pedig mindent megtesz majd annak érdekében, hogy valóra váltsa álmainkat. Emellett olyan újdonságokkal készülünk, amelyek ugyancsak sok izgalmat tartogatnak szimpatizánsaink számára.
Mi nem csak egy csapat szeretnénk lenni, hanem az a CSAPAT, amely kivívja a sportbarátok rokonszenvét az elért eredményeivel, a munkájával, a közösségi programokon történő aktív részvételével, a megjelenésével, a viselkedésével.
Példaképei szeretnénk lenni annak a 230 kaposvári lánynak is, akik a röplabdát választották saját sportágukként.
Bízunk benne, hogy minden eddiginél többen látnak fantáziát bennünk, és sokan szurkolnak majd a lányoknak a vadonatúj Kaposvár Arénában a hazai bajnoki és kupa mérkőzéseken, valamint 50 éve íródó történelmünk első nemzetközi – Challenge Kupa – csatái során.
Szeptember első napjaitól kezdve immár teljes kerettel készülünk a bajnokságra, ugyanis visszatér a csapathoz az Európa-bajnokságról Tálas Zsuzsanna és Szerencsés-Miklai Zsanett. Az október 12-ei bajnoki rajtig egy nyílt edzés, egy színvonalas nemzetközi felkészülési torna és több külföldi villámtúra is a tervezett programunkban szerepel.
Ahogy már korábban jeleztük, az új évadban immár jegyekkel vagy bérletekkel lehet majd bejutni mérkőzéseinkre. A versenykiírás alapján a bajnokságban 10-15, a Magyar Kupában és a Challenge Kupában pedig legalább 1-1 hazai meccs vár ránk. Azt pedig már most borítékolni lehet, hogy minden meccs éles és izgalmas lesz.
Az egyik legfontosabb célunk a nézőszám további növelése, így a mai naptól kezdve lehet igényelni az 1. MCM-Diamant TÖRZSSZURKOLÓI KLUBKÁRTYÁT, amely az összetartozás kifejezése mellett jó néhány előnnyel is jár a kártyatulajdonosok számára. A kedvezményes bérlet- és jegyvásárlási lehetőségek mellett a csapattal kapcsolatos kiadványokhoz és ajándéktárgyakhoz is hozzájuthatnak, illetve a szerencsések exkluzív programokon is részt vehetnek majd a 2019/2020-as évadban.
Az első 50 igénylő pedig egy igazán egyedi, a korábbiaktól merőben eltérő stílusban készült szurkolói pólót kap, ami igazi ereklye lehet egy sportbarát számára!
A klubkártya mától igényelhető az info@knrc.hu címen 2019. szeptember 27-ig.
Rövidesen pedig tájékoztatást adunk a bérletek és a jegyek áráról, a kedvezményes lehetőségekről és a további újdonságokról is. És ne feledjük:
már a kabalaállatunk is megvan…

Az Extraliga-alapszakasz 1. és 2. körének hazai programja, valamint az első Challenge Kupa-mérkőzésünk időpontja:

október 12. szombat 18.00 1. MCM-Diamant Kaposvár – UTE
október 24. csütörtök 18.00 1. MCM-Diamant Kaposvár – Fatum Nyíregyháza (M4 Sport élő)
október 31. csütörtök 18.00 1. MCM-Diamant Kaposvár – Jászberény
november 6. szerda 18.00 Challenge Kupa mérkőzés
november 15. péntek 18.00 1. MCM-Diamant Kaposvár – MTK
december 5. csütörtök 18.00 1. MCM-Diamant Kaposvár – Szombathelyi Haladás
január 17. péntek 18.00 1. MCM-Diamant Kaposvár – Békéscsaba
február 1., szombat 18.00 1. MCM-Diamant Kaposvár – Vasas Óbuda