Oldal kiválasztása
Az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem NB I-es női röplabdacsapatának hazai mérkőzésein az új évadban is Horváth Szabolcs gondoskodik majd arról, hogy a szurkolók és a játékosok is jól érezzék magukat azokban a percekben, amikor nem a játék a főszereplő. A Rádió Most Kaposvár műsorvezetője, a népszerű helyi D. J. jó zenéket, hatásos effekteket és tombolanyereményeket is ígér a kilátogató sportbarátoknak.
Mutatkozz be olvasóinknak, milyen a kapcsolatod a zenével?
Sok szeretettel köszöntöm az olvasókat! Horváth Szabolcs vagyok, Kaposváron születtem, valamint itt is élek. A zene meghatározó szerepet töltött és tölt be az életemben. Kiskoromban először édesapámnak köszönhetően kerültem kapcsolatba vele, és a hozzá tartozó technikai eszközökkel is, mint például a lemezjátszók és a magnó deckek. Akkoriban tehát nagyon sokat hallgattam zenét, ami társ is maradt a mindennapokban, most pedig már hivatás és hobbi is egyszerre.
Mivel foglalkozol, hol láthatunk, hallhatunk?

Hivatásom és hobbim is a zenéhez kapcsolódik. Az egyik helyi rádióban dolgozom műsorvezetőként, valamint D.j-ként is aktívan tevékenykedem. Így hallani elsősorban alkalomadtán a rádióban, látni és hallani pedig például a Kaposvári Jégcsarnokban a Jégdiscokban, valamint a Virágfürdőben a Zenés Éjszakai Fürdőzéseken. Természetesen alkalomszerűen nagyon sok helyen találkozhatnak velem különböző zenés, táncos rendezvényeken.

Hogyan kerültél kapcsolatba a női röplabdázókkal?

Amit sokan nem tudnak, hogy régen én is röplabdáztam, de sajnos elég rövid ideig. Mindenesetre ez az a sportág, amit a legjobban szeretek. Így nagyon megörültem, mikor Orosz Feri barátom megkért, hogy a női röplabdameccseken D.j-ként fokozzam a hangulatot a bemelegítéstől a mérkőzés végéig. Ez mostanra már egy éve tart, tehát az előző szezonban szinte minden mérkőzésen ott voltam.

Mit vársz a lányoktól, te hogy készülsz az új szezonra?

Bízom benne, hogy a lányok legalább olyan jól tudnak majd szerepelni a mostani szezonban, mint az előzőben. Én, mint szurkoló és D.J. is egy személyben a hangulat fokozásával, ezzel párhuzamosan pedig a legjobb és legpörgősebb zenékkel fogom lelkesíteni a lányokat a mérkőzéseken, és persze a szurkolókat is! Ezúton is buzdítok minden olvasót arra, hogy jöjjenek el az idei szezonban is az 1. MCM-Diamant női röplabdamérkőzésekre, és szurkoljunk együtt a lányoknak!

Mi pedig azt is eláruljuk, hogy névadó támogatónk, az 1. Magyar Cukor Manufaktúra Kft. jóvoltából minden hazai mérkőzés első és második játszmája után ajándékcsomagokat sorsolunk ki. Elsőként október 28-án, szombaton 18 órától, a Jászberény ellen. Várunk mindenkit a városi sportcsarnokba, a belépés ingyenes.