Oldal kiválasztása

Idén immár negyedszer rendezik meg Kaposváron a Nagy Sportágválasztót!

140312kimcmute

Az elmúlt évek kedvező tapasztalatai után szeptember 19-én és 20-án, azaz pénteken és szombaton ismét bemutatkozási lehetőséget kapnak a városban működő sportágak.

Az érdeklődők nem csak információkhoz jutnak majd, hanem ki is próbálhatnak több egyéni sportot és labdajátékot is az Arany úti sportcentrumban. A kínálatban több mint 40 féle sportág kap helyet. Az első napon elsősorban az óvodás és iskolás csoportokat várják, szombaton pedig főleg a családok látogatására számítanak az edzők és a versenyzők.

A rendezvényen nem egyesületek, hanem kifejezetten sportágak mutatkoznak majd be az összefogás, az együtt gondolkodás jegyében. A rendezvényen a röplabdás szekció részeként ott lesz a Fino Kaposvár és az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem NB I-es csapata, valamint a Kaposvári Röplabda Akadémia több korosztályos együttese is. Az érkezők kipróbálhatják a röplabdát, és hasznos információkkal is gazdagodhatnak.
A programok 9-17 óráig tartanak majd. A szervezők abban bíznak, hogy a fiatalok könnyebben találnak majd maguknak hasznos elfoglaltságot, és az egészséges életmód jegyében folytatják majd az új tanévet.