Oldal kiválasztása

Igazi kuriózumnak számít, hogy csütörtökön a férfi és női Magyar Kupa-győztes, illetve bajnoki címvédő röplabdacsapat is pályára lép Kaposváron, a városi sportcsarnokban, méghozzá egymás után.

160316ki

18 órától, a hölgyeknél a Békéscsaba meccsel a hazaiakkal, majd 20 órától a Sümeget látja vendégül a Fino.

Csütörtökön tehát már a négy közé jutást ünnepelhetik a Fino játékosai, ugyanis az egyik fél második sikeréig tartó párharc első felvonását idegenben is megnyerték 3-0-ra.
– A legfontosabb célunk az, hogy megnyerjük a második mérkőzést is, és ezzel bejussunk a bajnokság elődöntőjébe – fogalmazott Demeter György vezetőedző. – Sümegen végig kézben tartottuk az irányítást, és a reményeink szerint ez csütörtökön sem lesz másként. A felkészülésünket nehezítette, hogy a sportcsarnok elfoglaltsága miatt vasárnap, hétfőn és kedden sem tudtunk edzeni, a hosszúra nyúlt hétvége után szerdán álltunk újra munkába. Rása Alex lázas beteg, ő kihagyja a soron következő meccsünket, a többiek viszont harcra készek.
A Diamant-lányok kedden este, 3:0 arányú, papírforma-vereséget szenvedtek Békéscsabán, és a második meccsen sem ők számítanak az esélyesnek.
– Vérmes reményeink nem lehetnek, a papírforma alapján ők nyerik a bajnokságot is, bár még hosszú az út odáig. Megpróbálunk minél jobban szerepelni, felkészülni belőlük, és szeretnénk tisztességesen játszani – mondta a Diamant vezetőedzője, Mészáros Péter.
A két csütörtöki mérkőzés végkimenetele nem kérdéses, de mindenképpen érdekes lesz látni egymás után az ország legjobb női, majd férfi csapatát, testközelből. A belépés mindkét találkozóra ingyenes.
A női mérkőzést támogató Kométa ’99 Kft jóvoltából, aki időben kiérkezik a csarnokba, ezúttal is részt vehet a termékkóstolón, és tombolasorsolás is lesz majd.