Oldal kiválasztása
Szimpatizánsaink a tavalyi siker után az idén szeptemberben is igényelhettek Törzsszurkolói Klubkártyát. Nagy örömünkre a jelentkezők száma meghaladta az elmúlt évit, ami jelzi, hogy csapatunk 2019/2020-as szereplése kivívta a sportbarátok elismerését. Ahogy azt korábban már jeleztük, a klubkártya-tulajdonosok kedvezményesen vásárolhatnak bérletet az új évadra, 5.000 forintos áron. A klubkártyák és a bérletek hamarosan elkészülnek, a részletekről néhány nap múlva tájékoztatjuk olvasóinkat.
Természetesen a továbbiakban is lehet bérleteket igényelni az info@knrc.hu címen az alábbi árakon:
ALAPSZAKASZ BÉRLET (érvényesek az Extraliga alapszakaszának hét hazai mérkőzésére, valamint a Magyar Kupa és a Challenge Kupa mérkőzésekre egyaránt)
Felnőtt: 10.000 Ft/fő
Kedvezményes szülői bérlet: 7.500 Ft/fő (amennyiben gyermeke a Kaposvári Röplabda Akadémia igazolt sportolója, mindkét szülő igénybe veheti).
Diák (diákigazolvánnyal): 5.000 Ft/fő
Folytatódik Egyesületünk és a Diamant Hotel Szigetköz közös játéka: legújabb partnerünk jóvoltából egy újabb négynapos, 2 fő részére szóló pihenést sorsolunk ki azok között, akik bérletet vásárolnak csapatunk mérkőzéseire. A játékban természetesen automatikusan részt vesznek azok, akik szeptember 20-ig előzetesen igényelték a bérleteket. Akciónk szeptember 30-áig tart.