Oldal kiválasztása
Ezen a héten két hazai rangadó is vár az 1.MCM-Diamant Kaposvári Egyetem női röplabdacsapatára. Sasa Nedeljkovic tanítványai elsőként csütörtökön 18 órától az Extraligából érkező Haladás csapatával küzdenek meg, vasárnap pedig az MTK gárdáját fogadják. A négy győzelemmel és két vereséggel álló kaposváriak egy csütörtöki győzelemmel ráadásul a feljutásukat is bebiztosíthatnák.
A kaposvári hölgyek az Extraliga-kvalifikációban eddig hat mérkőzést játszottak, négyszer győztek és kétszer vesztesen hagyták el a pályát. Sasa Nedeljkovic vezetőedző tanítványai az MTK-tól és a Hungast-Haladástól is idegenben kaptak ki. Van miért törleszteniük tehát a szombathelyiek felé a somogyiaknak. Mivel az előző játéknapon fordult a kör, így egymás után kétszer is a Budaörssel csaptak össze a Diamant-lányok, akik – két vesztes találkozó után – visszataláltak a győzelem útjára, hiszen Kaposváron nagyon simán, míg vendégként 3–1-re diadalmaskodtak. Ezzel a két sikerrel újabb nagy lépést tettek a somogyiak a legfelsőbb osztály felé.
– Biztosan egy nehéz meccs vár ránk, a Haladás egész évben nagyon komoly ellenfelekkel játszott az Extraligában, és a szombathelyi mérkőzésünkön kiderült, hogy elég rutint szereztek ahhoz, hogy a kvalifikációs sorozatban megállják a helyüket. Az ottani meccsen közel voltunk ahhoz, hogy legalább egy pontot elhozzunk, de sajnos nem sikerült. A csütörtöki meccs nagyon fontos nekünk, abból a szempontból is, hogy matematikailag be tudnánk biztosítani a feljutásunkat. A célunk azonban nem csak ez, szeretnénk a még ránk váró négy mérkőzést megnyerni – fogalmazott Sasa Nedeljkovic vezetőedző.
A nagy érdeklődéssel várt találkozóra a belépés ingyenes, és ezúttal is lesz tombolasorsolás.