Oldal kiválasztása

Oláh János együttese az előttünk álló hétvégén szeretne szépen teljesíteni a pályán.

0 rop

A lányokra dupla forduló vár: pénteken 17 órától Újpesten vendégszerepelnek, vasárnap 16 órakor pedig a Miskolcot látják vendégül a kaposvári városi sportcsarnokban. Az elmúlt hetek eredménytelen sorozata után a csapat mindenképpen szeretné legalább az egyik találkozót megnyerni.

„Tény, hogy az elmúlt időszak eredményei nem úgy alakultak, ahogy azt vártuk – fogalmazott Oláh János vezetőedző. – Több olyan meccsünk is volt egymás után, amikor nálunk jobb játékerőt képviselő csapatokkal találkoztunk, a Nyíregyháza és az MTK elleni hazai vereség viszont eléggé megviselte a társaságot. Tanultunk a hibáinkból, és a junior válogatott elleni múlt vasárnapi összecsapáson már újra harcosan és pontosan röplabdáztunk. Csapatkapitányunk, Rák Rebeka térdsérülése sem jött jól, de ha minden jól megy, ő a következő fordulóban már újra pályára léphet. Szerencsére továbbra is a saját kezünkben van a sorsunk: ha megverjük azokat a csapatokat, amelyek a tabellán mögöttünk foglalnak helyet, akkor nem lehet gond a nyolc közé jutással.”

A vasárnapi, Miskolc elleni hazai rangadó sorsdöntő lehet: a Diamant szeptemberben idegenben is legyőzte a borsodiakat, és ha otthon is hozza a kötelezőt, akkor lélegzetvételnyi előnyhöz juthat a kemény decemberi időszak előtt. A belépés ezúttal is ingyenes lesz a városi sportcsarnokba, Ihász Dóra és társai várják a szurkolókat.