Oldal kiválasztása

Újabb hazai bajnoki mérkőzésre készül a Diamant NB I-es női röplabdacsapata.

0 rop

A kaposváriak vasárnap 16 órakor az újonc szombathelyiek ellen lépnek pályára a városi sportcsarnokban, és szeretnék megszerezni mindhárom bajnoki pontot.

Remek labdamenetekkel szórakoztatta a Diamant együttese népes szurkolótáborát az első hazai bajnoki mérkőzésen. A kaposváriak ugyan 3-2-re kikaptak a legjobb négybe vágyó Újpesttől, mégsem szomorkodtak, mert újabb egy ponttal gazdagodtak. Az MTK és a Miskolc elleni idegenbeli siker után így az ötödik helyen áll a társaság a tabellán. A lányok következő ellenfele az újonc Szombathely lesz a városi sportcsarnokban.
„Mi vagyunk az esélyesek, ezt ki lehet mondani. Erősebben készültünk a héten, mert ezt a meccset komoly munkából is meg kell nyerni, Csak kisebb megfázások voltak a napokban, teljes csapattal ki tudunk állni” – mondta a Diamant vezetőedzője, Oláh János.
„A szombathelyiek a nyáron jöttek fel az NB II-ből. Teljes tisztelettel állunk neki a meccsnek, úgy készülünk, mintha a legerősebb ellenféllel játszanánk, várjuk a meccset és a szurkolókat is” – tette hozzá Rák Rebeka csapatkapitány.
„Újoncok vagyunk, még szoknunk kell az élvonal légkörét. Kaposváron a tisztes helytállás reményében lépünk pályára a jó erőkből álló Diamant ellen” – nyilatkozta honlapunknak a vasiak edzője, Mucsi Péter.
A belépés ezúttal is ingyenes, ráadásul egy új akcióval is várja a csapat a közönséget: törzsszurkolói albumot adnak ki, és akik rendszeresen látogatják a mérkőzéseket, a szezon végére összegyűjthetik a Diamant-lányok fényképeit. Kezdés vasárnap 16 órakor.