Oldal kiválasztása

A múlt heti pihenő után nehéz hétvége vár a kaposvári röplabdás lányokra.

121108mcm 

A papírforma alapján mindkét meccsen bravúr lenne a somogyi győzelem, a pontszerzésben azonban ezúttal is joggal reménykednek a Pálfy-tanítványok.

A kaposvári lányok nyolc forduló után a hatodik helyen állnak a tabellán, és ahhoz hogy megőrizzék pozíciójukat, tovább kellene gyűjteniük a bajnoki pontokat. Erre most többször is lesz lehetőségük a hétvégi dupla fordulóknak köszönhetően.
„Az őszi szünetben volt egy kis pihenő az iskolásoknak tanulás szempontjából, edzésben nem annyira, csak egy napot pihentünk, de mérkőzés nem volt. Most két dupla forduló vár ránk, mind a négy meccs fontos, és ezt a csapat is érzi. A Békéscsaba jön hozzánk pénteken: elég jól összerakott társaság elég nagy ütőerővel, de koncentrált nyitásokkal ki lehet őket zökkenteni. Vasárnap Újpestre látogatunk, és egy rutinos csapat ellen próbálunk meg eredményesen szerepelni. Ha a hazai meccsen, ha egy erősebb ellenfelet meg tudunk fogni, és esetleg szetteket is nyerünk majd, akkor idegenben is jobban fogunk teljesíteni” – mondta honlapunknak Pálfy Marianna vezetőedző.
A békéscsabaiak sem veszik fél vállról a találkozót: jól mezőnyöző, motivált csapatnak tartják a kaposvárit, a középmezőny egyik legerősebb együttesének. A négybe vágyó csabaiak elleni hazai találkozó pénteken 17 órakor kezdődik a városi sportcsarnokban, a belépés ezúttal is ingyenes.