Oldal kiválasztása

Végeredményre pontosan megismételte legutóbbi összecsapását a két csapat, kaposvári női röpiseink ezúttal Székesfehérváron arattak 3-0-ás győzelmet.

A csütörtök kora esti mérkőzés erős vendég kezdést hozott, már 0-5 állt az eredményjelzőn amikor a Székesfehérvár mestere kis pihenőidőt kért csapatának. Ezt követően ugyan elkezdett zárkózni a hazai gárda, de féltávnál már újra 5 pontos volt az előny, amit a végjátékra tovább hizlalt a Kaposvár főképp Ubavicnak hála, aki az utolsó pontot szerezve vendég sikerrel indította a mérkőzést, 16-25, 0:1.

A lendület pedig kitartott kaposvári fronton, valamivel szorosabb volt a második játékrész, de a Godó-Szedmák-Bodovics triónak köszönhetően mindig tudtuk 2-3 ponton kívül tartani a Székesfehérvárt, a végjátékra pedig sikerült még jobban felpörögnünk, és ismét egy Ubavic ponttal behúznunk a második szettet is, 19-25, 0:2.

A harmadik felvonásra teljesen elfogyott a hazai csapat, Gyimes pedig parádés labdameneteket követően bőszen gyűjtögette csapatának a pontokat, féltávnál egy komolyabb, 8 pontos előnyt kiépítve a Kaposvárnak. Innen pedig már nem volt visszaút, szépen sorban minden kaposvári szerezte a pontokat, Godó, Ubavic, Szedmák, Gyimes de még Radnai Luca is gyarapította a kaposvári előnyt, végül pedig egy jelentős, 10 pontos előnnyel le is zárták a szettet és a mérkőzést is, 15-25, 0:3.

Így hétfőn este már a továbbjutásért játszhatnak a lányok hazai pályán, 18 órától a Sportcsarnokban.

MÁV Előre SC-ST.SOLAR – KNRC 0:3 (-16, -19, -15)
Videoton Oktatási Központ, Székesfehérvár, 105 néző. Vezette: Sík, Szarka.
MÁV Előre SC-ST.SOLAR: Dolotova (-), Ertz (7), Szabó (5), Dvoracek (11), Tóth (6), Gilfillan (4). Csere: Kovács (liberó), Borostyán (-), Narancic (-), Csabai (1). Vezetőedző: Lukasz Przybylak.
KNRC: Bodovics (4), Ubavic (18), Godó (9), Gyimes (12), Maggioni (1), Szedmák (10). Csere: Radnai Lili (liberó), Hegyi (-), Radnai Luca (3), Renko Ilic (-). Vezetőedző: Vincent Lacombe.

forrás: 74nullanulla
fotó: Kováts Domonkos

Statisztika