Oldal kiválasztása

Történelmi tettet vitt véghez az 1. MCM-Diamant Kaposvár női röplabdacsapata, miután első magyar együttesként bejutott a Challenge-kupában a legjobb négy közé. A továbbjutás vélhetően nagy lökést ad a folytatásra a Diamantnak. Az elődöntőket egy később kijelölendő helyszínen és lebonyolítással rendezik majd meg. Az már biztos, hogy a somogyiak a Bajnokok Ligája 2018-as ezüstérmes balázsfalvi, román CSM Volei Alba Blaj együttesével találkoznak.
A nemzetközi kupa után ezúttal, vasárnap 17 órakor , az Extraligában lépnek pályára a kaposvári lányok, az ellenfél pedig az UTE lesz. A fővárosiak két győzelemmel és négy vereséggel jelenleg az ötödik helyen állnak. Két sikerüket az MTK, illetve a DVTK ellen gyűjtötték be, igaz a koronavírus-járvány alaposan megtizedelte őket.
Az odavágón a szabadkai Sasa Nedeljkovic mester tanítványai idegenben is le tudták győzni a lila-fehéreket. S ha Sara Klisuráék azt az arcukat mutatják majd, melyet a Challenge-kupa nyolcad-, illetve negyeddöntőjében, akkor az újpestiek legyőzése sem jelenthet nekik akadályt.

 

Csapatunk támogatója a Szerencsejáték Zrt.