Oldal kiválasztása
A felnőtt NB I-es pontvadászattal párhuzamosan a junior bajnokság küzdelmei is zajlanak a röplabdázóknál, és mindkét kaposvári együttes jó eséllyel pályázik az országos hatos döntőbe kerülésre.
A férfi mezőnyben a Fino legénysége 11 győzelemmel és 3 vereséggel, 32 pontot gyűjtve a tabella második helyén áll. A fiúkat csak a hagyományosan jó erőkből álló Kecskemét előzi meg, mögöttük Dunaferr, Szolnok, Pénzügyőr a sorrend. Demeter György és Nagy József tanítványaira még rangadók várnak a folytatásban is, de nem kérdés, hogy az alakulatnak ott a helye a fináléban.
A hölgyek küzdelmei izgalmasan alakultak az ősszel. az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem csapata egy ideig az első helyen is állt, a téli szünetre viszont az ötödik helyre vonulhatott a társaság. Zarka Péter és Kovács Balázs lányai 11 meccsükből hatot nyertek meg, és 20 pontjukkal az ötödik helyen tanyáznak. Érdekesség, hogy ugyanannyi pontjuk van, mint a hatodik helyezett Gödöllőnek, és csak két pont a lemaradásuk az Újpesttel szemben. Az igazi izgalmak még csak ezután következnek, ugyanis a versenykiírás értelmében az alapszakasz első négy helyezettje egyből bekerül a döntőbe. A dobogón egyébként a Békéscsaba, a Nyíregyháza és a Vasas tölti a téli szünetet.