Oldal kiválasztása

Az UTE otthonában lép pályára az 1. MCM-Diamant Kaposvár csütörtökön este nyolc órakor a női röplabda Extraliga negyedik fordulójában. A találkozót az M4Sport élőben közvetíti.

Nagy rangadó vár az 1. MCM-Diamant Kaposvár együttesére a női röplabda Extraliga negyedik fordulójában, hiszen a somogyiak az UTE otthonában lépnek pályára. A somogyiak eddigi bajnoki szereplésére nem lehet panasz, hiszen csak nagy csatában kaptak ki Nyíregyházán, majd jött két papírforma győzelem, előbb hazai pályán a balatonfüredi Szent Benedek Röplabda Akadémia, majd idegenben a DVTK ellen. A két sikerrel megvívott összecsapáson nem, ahogy Magyar Kupa-meccsen sem, volt ott a küzdőtéren Király-Tálas Zsuzsanna, de a csapatkapitány már elkezdte a labdás edzéseket és folyamatosan javul az állapota.
Az UTE a nyitányon az MTK ellen aratott diadalt, utána pedig a diósgyőrieket verte meg, a harmadik játéknapon azonban, az igazi erőfelmérőn, csatát vesztettek Horváth András vezetőedző tanítványa a Swietelsky-Békéscsabai RSE ellen, ráadásul saját pályájukon. Ezért minden bizonnyal javítani akarnak majd, de ehhez lesz egy-két szava a szabadkai mester, Sasa Nedeljkovic csapatának is.

Egy dologban biztosak lehetünk, mindkét fél mindent meg tesz majd a győzelemért, így az M4Sport által közvetített találkozó jó hírverése lesz a magyar női röplabdának, mely évről évre egyre színvonalasabb. Sok szakember úgy tartja, az idei az utóbbi esztendők legszínvonalasabb pontvadászata.

 

Csapatunk támogatója a Szerencsejáték Zrt.