Oldal kiválasztása

Megnehezítette a dobogóra törő nyíregyháziak dolgát, de végül nagy csatában 3:1 arányban alulmaradt az új évad harmadik fordulójában az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem NB I-es női röplabdacsapata.

141012ki

A Szombathelyi Kittit sérülése miatt nélkülöző kaposvári lányokon nem látszott a találkozón, hogy csaknem 450 kilométert utaztak: az első szettet végig vezetve nyerték meg 25:20 arányban, és a második játszmában is 23 pontig jutottak. A folytatásban aztán átvette az irányítást a brazil és kubai idegenlégióst is felvonultató házigazda, és magabiztosan hozta a harmadik játékrészt. A Diamant-lányok a negyedik szett közepén találtak újra magukra, és nem mindennapi küzdelem végén maradtak csak alul. Rák Rebeka szinte ember felettit nyújtott, és a többiek is felnőttek a feladathoz, a Nyírsuli így csak a ráadásban vívta ki a 28:26-os sikert. Oláh János együttese nem ijedt meg a jó erőkből álló szabolcsiaktól, és a mutatott játék biztató lehet a folytatás előtt.

141012be

FATUM-NYÍRSULI – 1. MCM-DIAMANT KAPOSVÁRI EGYETEM 3:1 (–20, 23, 18, 26)
Nyíregyháza, 400 néző. V.: Csikós, Nagy L.
Nyíregyháza: Erdős, Síkos, Vén, Ribeiro, Hensgperger, Roma. Csere: Botos (libero), Sitku, Aguilera. Vezetőedző: Kőhalmi Richárd.
Diamant: Ihász, Rák, Harmath, Horváth A., Pintér Zs., Szívós I. Csere: Csitári (libero), Jenei, Pedranzini. Vezetőedző: Oláh János.