Oldal kiválasztása
Hosszúra nyúlt böjt után rendeztek újra nézők előtt röplabdamérkőzést a Kaposvár Arénában, s ez érezhető volt a lányokon és a szép számmal megjelent szurkolókon is. A kaposvári publikum űzte, hajtotta a kedvenceit, s amikor a legjobban kellett, azaz amikor hátrányban volt a csapat, akkor volt a leghangosabb. A magyar bajnokikon, illetve a nemzetközi kupában is minden bizonnyal az együttes mellé állnak a lelkes szimpatizánsok, s az is borítékolható, hogy egyre többen járnak majd ki a Diamant meccseire, hiszen a szakértő kaposvári szurkolók vevők a színvonalas játékra. Úgy tűnik, a somogyi megyeszékhelyen is plusz egy játékost jelentenek majd a drukkerek.
A találkozó pontkirálynője – 17 egységgel – az a Sara Klisura volt, aki már az előző szezonban is lettet a névjegyét a pontvadászatban. Király-Tálas Zsuzsanna is kitett magáért, hiszen kiválóan szolgálta ki társait, s a pontgyűjtésből is kivette a részét, Szpin Renáta pedig a libero poszton alkotott nagyot, de mindenki, aki pályára lépett hozzátette a magáét sikerhez.

A további program:

Szeptember 18. péntek
15.00 Békéscsaba – Vasas Óbuda
Szeptember 19. szombat
16.00 1. MCM-Diamant – Békéscsaba
A szervezők tisztelettel kérik a virushelyzet kapcsán hozott intézkedések betartását (kötelező maszk-viselés, távolságtartás, testhőmérséklet-mérés a bejáratnál).