Oldal kiválasztása
2019.03.16-án rendezték az U21-es bajnokság elődöntőjének első fordulóját. Az 1. MCM Diamant Kaposvári Röplabda Akadémia csapata sorsolás alapján Nyíregyháza. illetve Gödöllő csapatàval került egy csoportba.
A Nyíregyházán megrendezett torna első mérkőzésén Gödöllő játszott a hazaiakkal és egy sima 3:0-ás győzelmet aratott (13, 20, 16). A második mérkőzés volt a Kaposvár – Gödöllő rangadó. A nagyon hosszú és izgalmakkal teli első szettet (26:28) a gödöllői lányok nyerték. Ezt egy kis megtorpanás követte kaposvári részről, azonban a szett vègére javult a játékunk, de ez is kevés volt, ismét az ellenfél diadalmaskodott (22:25). A harmadik szett megint csak hosszabbításban dőlt el, azonban ekkor már a pihentebb csapat nyert (28:26). A folytatásban szárnyra keltek lányaink. Határozott és kemény játékkal megnyertük a negyedik játékrészt is (25:18). A döntő szettben esèlyt sem hagytunk a nagyon fáradt ellenfelünknek és könnyedén nyertünk 15:7-re.
Végetedmény: 1. MCM Diamant U21-Gödöllő 3:2 (-26, -22, 26, 17, 7).

A második mérkőzésünket a hazai és pihent Nyíregyháza ellen játszottuk. Az első vereségük után nagyon felszívták magukat a hazaiak. Végig uralva a mérkőzést, könnyedén játszva mind három játékrészt bezsebelte a nyíregyházi csapat.
Végeredmény: Fatum-Nyíregyháza – 1. MCM Diamant U21 3:0 (14, 15, 19)

Így jelenleg a csoportunkban minden csapatnak 3-3 bajnoki pontja van, a nyert és vesztett szettek aránya alakítja a csapatok sorrendjét: 1. Gödöllő, 2. Fatum-Nyíregyháza, 3. 1.MCM Diamant U21

Az elődöntő második fordulója április 6-án Gödöllőn lesz. A Kaposváron megrendezésre kerülő országos döntőre, az ott kialakuló végeredmény alapján, a csoport első és második helyezettje fog bejutni.

A kaposvári csapat tagjai: Bitó L., Hock F., Kalmár V., Sipos L., Hegyi B., Császár N., cserék: Rucz R. (liberó), Varga E., Kalocsai K., Wágner V., Márkus N. Edzők: Szabó Dávid, Duduka Ingrid.