Oldal kiválasztása
94 perces, nagy csata végén gyűjtötte be újabb győzelmét a Vasas Óbuda együttese a női röplabda NB I B-csoportjában. A fővárosiak a három mérkőzés után is veretlen kaposváriakat látták vendégül, akik a fővárosban is bizonyították, hogy felveszik a versenyt az élcsapatokkal is.

A vendégek kezdték jobban a találkozót, a Vasas a szett közepén vette kézbe az irányítást, és el is jutott a 25. pontig. A térfélcsere után is a házigazda akarata érvényesült a pályán, de a somogyiak dicsérete, hogy 2-0-nál sem adták fel. Zarka Péter vezetőedző addig cserélt, amíg megtalálta a hétfő este legütőképesebb együttesét, és a Diamant előbb szép játékkal szépített, majd a negyedik játékrészben is komoly előnybe került. A remek erőket felvonultató hazaiak aztán sebességet váltottak, és idegenlégiósaik vezérletével végül a maguk javára fordították az eredményt.
Női röplabda NB I., B-csoport
Vasas Óbuda – 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem 3:1 (21, 21, -18, 22)
Folyondár u., 300 néző. V.: Mezőffy, Soltész.
Vasas: Vietti 5, Török 10, Bodovics 8, Simic 19, Kostelanská 14, Haneline 12. Csere: Kiss G., Juhár (liberók), Mihály D. Vezetőedző: Jókay Zoltán.
Kaposvár: Lutter L., Iricanin 17, Sitkey 9, Háfra 7, Araujo 1, Leidgeb 10. Csere: Csitári (liberó), Horváth A. 9, Fábián 2, Kanizsai 9, Szivós, Harmath. Vezetőedző: Zarka Péter.
Az eredmény alakulása. I. játszma: 5:8, 16:14, 21:18. II. játszma: 8:5, 16:8, 21:16. III. játszma: 5:8, 11:16, 15:21. IV. játszma: 7:8, 11:16, 21:19.
Jókay Zoltán: Nem vagyok túlságosan elégedett. A második játszma rengeteg nyitásrontása megbosszulta magát, mert egyfelől azt nem nyertük meg simán, másfelől rá is ment a harmadik szett. Sok munka vár még ránk.
Zarka Péter: Gratulálok a Vasasnak a győzelemhez, és dicséret illeti a mi csapatunkat is, hiszen a lányok a végsőkig küzdöttek ezen a mérkőzésen. Nálunk sok az új játékos, akit be kell építenünk. Tavaszra várom a csúcsformát, ahhoz még sok ilyen meccset kell lejátszanunk.