Oldal kiválasztása
Megnyerte a felkészülési időszak utolsó edzőmérkőzését az z 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem NB I-es női röplabdacsapata. Zarka Péter tanítványai a hozzájuk hasonlóan NB I-es budaörsieket látták vendégül szerdán este a városi sportcsarnokban, és magabiztos győzelmet arattak.
A két együttes négy szettet játszott egymással, és a hazai szakvezetőnek ismét lehetősége nyílt arra, hogy minden egészséges játékosának lehetőséget adjon a bizonyításra. A Diamant csapatából Fáth és Duduka sérülés, Kanizsai pedig betegség miatt hiányzott.
Ezzel az összecsapással lezárult az előszezon: Rák Rebekáék összesen nyolc meccsen léptek pályára, amiből négyet győzelemmel fejeztek be. A lányokra szombaton már tétmérkőzés vár: 15 órától az NB II-es Miskolc vendégeként szerepelnek a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében. A továbbjutás sorsa egy találkozón dől el.
Zarka Péter: Sok biztató jelet láttam a Budaörs elleni mérkőzésen, de természetesen akad még csiszolni való bőven. Az alapjátékunk egyre stabilabb, és a centereink is folyamatosan javuló teljesítményt nyújtanak. Lelkes, harcos, a végsőkig küzdő csapatot szeretnénk látni a pályán az új évad mérkőzsésein is. Reméljük, további sérülések már nem nehezítik meg a munkánkat.
Előkészületi mérkőzés, Kaposvár:
1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem – Budaörsi DSE 4-0 (16, 17, 17, 18)