Oldal kiválasztása
A Kaposvári Egyetem férfi és a női röplabdázói is ott lesznek a MEFOB négyes fináléjában.
Megismételve a 2016-os sikert, idén is a döntőig menetelt a Kaposvári Egyetem férfi- és női röplabdacsapata a Magyar Egyetemi – Főiskolai Országos Bajnokságban. A lányok a Nyugat-magyarországi Egyetem, míg a fiúk a Pécsi Tudományegyetem együttese felett arattak egyértelmű győzelmet. Így az intézmény csapatai júniusban a négyes döntőben bizonyíthatnak. Az egyetemi együttesben a Fino Kaposvár SE és az 1. MCM-Diamant Kaposvári Női RC több NB I-es játékosa is helyet kapott.
A tavalyi kiváló eredményeknek köszönhetően kiemeltként várták a 2017. évi MEFOB (Magyar Egyetemi – Fő iskolai Országos Bajnokság) sorsolását a Kaposvári Egyetem női és férfi röplabdacsapatai. A 2016-os sikereknek köszönhetően együtteseinknek csak az utolsó fordulóban kellett bekapcsolódni a döntőbe jutásért vívott küzdelmekbe. 2016-ban a Kaposvári Egyetem férfi röplabdacsapata 1. a női röplabdacsapata 2. helyezést ért el.
A női csapat tagjai: Csabai Diána, Duduka Ingrid, Horváth Alexandra (csapatkapitány), Koczka Adrienn, Pintér Zsanett, Rák Rebeka, Sólyom Beatrix, Szívós Ildikó és Tóth Eszter.
Csapatvezetők: Dr. Kiss Zoltán és Szerb György
A férfi csapat tagjai: Bögöly Gábor, Bükfa András, Csupor Bence, Hegedűs Balázs, Kalmár Ákos, Meskula Márk, Sántosi Péter (csapatkapitány), Szerb Bence és Tóth István.
Csapatvezető: Dr. Kiss Zoltán