Oldal kiválasztása
Két igazán nehéz mérkőzés vár az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem NB I-es női röplabdacsapatára a pontvadászat hétvégi dupla fordulójában. Az öt meccs után 2 győzelemmel és 3 vereséggel a hetedik helyen álló együttes pénteken Nyíregyházán lép pályára, vasárnap 16 órakor pedig a bajnoki és Magyar Kupa-ezüstérmes Vasast látja vendégül a városi sportcsarnokban.
A szabolcsiak a nyári szünetben alaposan megerősödtek, keretükben négy dél-amerikai légiós mellett magyar válogatott játékosok is szerepelnek. A fővárosi piros-kékek hosszú évek óta az ország legjobbjai közé tartoznak. A papírforma alapján a szettrablás is bravúr lenne, de a formálódó kaposvári alakulat tagjai ennél valamivel többre vágynak.
– Úgy állunk neki, hogy Nyíregyházán egy felszabadult játékot szeretnénk játszani. A Nyíregyháza nagyon jó csapat, de nekik is vannak gyenge pontjai. Szeretnénk pénteken, majd vasárnap is minél pontosabban, minél jobban röplabdázni, és majd meglátjuk, ez mire lesz elég – fogalmazott a kaposváriak vezetőedzője, Zarka Péter.