Oldal kiválasztása
Elmaradt a meglepetés a Vasas-Óbuda kaposvári vendégjátéka során. A női röplabda NB I. vasárnapi játéknapján a három amerikai és egy görög idegenlégióssal felálló, bajnoki döntős terveket szövögető fővárosiak 61 perces mérkőzésen győztek 3-0-ra az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem együttese ellen.
A pénteki, nyíregyházi vereség után a Vasas ellen sem a kaposváriak sikerét ígérte a papírforma, de arra kevesen számíthattak, hogy a vendégek 8:0-s rohammal tudják kezdeni az összecsapást. A somogyi lányok túlságosan is tisztelték ellenfelüket, és mindössze hét pontot tudtak gyűjteni a nyitó szettben.
A térfélcsere után magára talált a Diamant együttese, és néhány percig még a 2-3 pontos előnyét is őrizte. Az első technikai szünetben még 8:6 volt az állás, 10:10 után aztán átvette az irányítást a Vasas, és újra eljutott a 25. pontig. A harmadik játékrészben újra a piros-kékek kezdtek jobban, a hazaiak pedig csak futottak az eredmény után. Mégis ez a szett hozta a legnagyobb küzdelmet: a közönség remek labdamenetek végén tapsolhatott kaposvári pontnak. Főként Horváth Alexandra volt elemében, aki bátran és pontosan támadott. A túloldalon az amerikai Rountree szerezte a legtöbb pontot, szám szerint 16-ot, csapata pedig elkönyvelhette újabb magabiztos győzelmét.
Zarka Péter: Sajnos, ismét átaludtuk az első játszmát, a folytatásban aztán igyekeztünk megnehezíteni a Vasas dolgát. Ennél több kell a folytatásban.
Jókay Zoltán: A kaposváriak megilletődötten kezdtek, a második és a harmadiki szettbe viszont többször is belealudtunk.

1.MCM-Diamant Kaposvári Egyetem – Vasas-Óbuda 0-3 (-7, -20, -19)
Kaposvár, 250 néző. V.: ifj Szabó, Éva T.
Kaposvár: Bagyinka 2, Araujo 3, Sitkey 6, Horváth A. 13, Rák 4, Szívós 3. Csere: Csitári (libero), Mészáros Zs. Vezetőedző: Zarka Péter.
Vasas: Kountoura 3, Sklar 7, Szedmák 5, Rountree 16, Török 6, Hardy 9. Csere: Lévai, Bánlaki (liberok), Pekárik 4, Durst, Németh A. 4. Vezetőedző: Jókay Zoltán.
Az eredmény alakulása. I. játszma: 0:8, 3:16, 5:21. II. játszma: 8:6, 11:16, 13:21. III. játszma: 3:8, 9:16, 17:21.