Oldal kiválasztása
Rosszul jött ki a körbeverésből, és rosszabb szettaránya miatt lemaradt a hatos döntőről az 1. MCM-Diamant Kaposvári Röplabda akadémia leány U21-es együttese. A csapat a nyíregyházi elődöntő torna után a gödöllőit is egy győzelemmel és egy vereséggel zárta. A jövő heti kaposvári fináléba a Fatum Nyíregyháza és a Gödöllői RC lépett tovább.

BESZÁMOLÓ

2019. április 6-án Gödöllőn rendezték meg az U21-es bajnokság utolsó elődöntőjét. A fordulón hiányos csapattal vettünk részt. Sajnos egy centerünk, és egy szélső ütőnk is megsérült az elmúlt hónapban. Emiatt a felnőtt csapatból visszajátszó kiváló játékosok közül sem mindenki játszhatott a saját posztján. A nehéz helyzethez azonban alkalmazkodtak a játékosok, és szívvel-lélekkel küzdöttek. A csoportban 3. helyezést értük el, így nem jutottunk be a legjobb hat csapata közé.
A mostani fordulót Nyíregyháza ellen kezdtük. A szokatlan felállás miatt nehezen indult a mérkőzés, de sikerült a lányoknak felpörögni, és nagy meglepetésre megnyerni a mérkőzést /3:1 (-20, 16, 19, 23)/.
A következő megmérettetés a hazai pályán játszó Gödöllő csapata ellen volt, amelyben sajnos négy szettben /3:1 (-24, -19, 20, -23) / kikaptunk. Nagyon szoros, színvonalas mérkőzés volt, apró pontatlanságokkal, amiken a későbbiekben igyekszünk javítani.
A lányokat nagy dicséret illeti, mert mindent megtettek a győzelemért, de sajnos ez most kevésnek bizonyult.
Játékosaink: Császár Norina Angéla, Hock Flóra, Kalmár Viktória, Sipos Lili, Héri Sára, Hegyi Bianka, cserék: Rucz Réka (liberó), Varga Edina, Wágner Viktória, Márkus Nikoletta.
Hiányzó játékosok: Pavlovics Zsófia, Bitó Liliána, Kalocsai Kincső.

Szabó Dávid edző