Oldal kiválasztása
A szezon 24. bajnoki mérkőzésén vesztette el veretlenségét az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem NB I-es női röplabdacsapata. A somogyi lányok sokat hibáztak, és 3:0 arányban alulmaradtak az MTK otthonában.
Az Extraliga-kvalifikáció harmadik fordulójának rangadója kaposvári szempontból indult jól: a vendégek a takitikát betartva játszottak, és ppontos támadásaiknak köszönhetően az első szett közepén már öt ponttal vezettek. A lányok hatásosan nyitottak, aminek eleinte még csak kereste az ellenszerét az MTK. Még a hajrá elején is a somogyiak jártak előrébb, a végén aztán mégis felülkerekedett a lelkes házigazda.
A hazaiak vérszemet kaptak az első játszma megnyerése után, és elhitték, hogy lehet keresnivalójuk a listavezető ellen. Jól is ment a fővárosiaknak, akik a második szett derekán már tíz ponttal is vezettek a sokat hibázó Diamant ellen. Ezúttal az időkérések és a cserék sem segíttettek a vendégeken, akik a végére azért 18 pontig eljutotak.
Most kezdődik a harc – kiabálta Nedeljkovic edző a lányoknak a harmadik játékrész elején. Az MTK továbbra is lendületben maradt, a kaposváriak pedig – úgy tűnt – nem hiszik el, hogy ezen az estén bizony ki is kaphatnak. Márpedig ez történt: amikor felzárkózott a somogyi együttes, egy-egy elhibázott támadás vagy rontott nyitás mindig újból visszavetette a társaságot. A házigazda pedig élt a lehetőséggel, és végül 74 perc alatt kiharcolta a 3:0 arányú, megérdemelt győzelmet. A Kaposvár szerdán, Szombathelyen vív újabb rangadót.
Tóth Gábor: Az utóbbi két év legjobb mérkpzését játszottuk, örülünk a győzelemnek.
Sasa Nedeljkovic: Az egész mérkőzésen kerestük a saját játékunkat. Ma a jól játszó MTK ellen csak igen jó teljesítménnyel nyerhettünk volna. Szeretnénk a Haladás ellen javítani.

Női röplabda Extraliga.kvalifikáció

MTK – 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem 3:0 (23, 18, 18)
Budapest, Szamos u., 200 néző. V.: dr. Árpás, Vári.
MTK: Kotormán 2, Godó 13, Kis R. 11, Vezsenyi 8, Takács D. 14, Borsos 6. Csere: Nagy F., Szalai (liberók), Kss G. 2, Lesi. Vezetőedző: Tóth Gábor.
Kaposvár: Leidgeb 4, Miklai 11, Szűcs K. 8, Vacsi 10, Cesljar 1, Iricanin 8. Csere: Héri, Kanizsai (liberók), Horváth A., Császár 1, Harmath, Kalmár. Vezetőedző: Sasa Nedeljkovic.
Az eredmény alakulása. I. játszma: 8:7, 11:16, 19:21. II. játszma: 8:5, 16:8, 21:11. III. játszma: 8:5, 16:10, 21:13.