Oldal kiválasztása

Ezen a héten indul útjára a labda a női röplabda Extraliga 2021/2022-es szezonjában. A nyitó fordulóban rögtön komoly erőpróba vár az 1. MCM-Diamant Kaposvár együttesére: Vincent Lacombe vezetőedző tanítványai vasárnap 18.15 órakor fogadják a bajnok és kupagyőztes Fatum Nyíregyháza gárdáját a Kaposvár Arénában.

Az újjáalakuló együttes tagjai augusztus 10-én álltak munkába, és sokat dolgoztak az azóta eltelt két hónapban. A sportcsarnokban, az atlétikai pályán és az LTP Gymben megtartott tréningek mellett egy nyitrai és egy hazai rendezésű nemzetközi felkészülési torna szerepelt a programban, az elmúlt hétvégén pedig a Swietelsky Békéscsaba tette tiszteletét a somogyi megyeszékhelyen.
Az eltelt idő alatt nem csak a pályán, hanem a pályán kívül is formálódott a csapat, hiszen a fő cél az, hogy szerethető, egymásért is küzdő játékosokból álló együttest láthasson a közönség az új évadban. Friss hír, hogy a német Katherina Schwabe kérésére a klub közös megegyezéssel felbontotta a röplabdázó szerződését. A többiek harcra készek, és nagyon várják már a bemutatkozást.
A klub pedig nagyon számít a sportszerető kaposváriakra is. Azok a szurkolók, akik megváltották alapszakasz-bérletüket a 2020/2021-es évadra, és szeptemberben megerősítették részvételi igényüket, ingyen tekinthetik majd meg az alapszakasz mérkőzéseit a 2021/2022-es évadban, és grátiszként az izraeliek elleni nemzetközi kupa-találkozót is láthatják az Arénában. Akik szeretnék már pénteken átvenni a bérletüket, 18:30 és 20:30 óra között megtehetik a csapat nyílt edzésén, az Arénában.

Fotó: Lapat Lili