Oldal kiválasztása
27 esztendős, 190 centi magas center az 1. MCM-Diamant Kaposvár Extraligás női röplabdacsapatának legújabb igazolása. A szerb Dubravka Djuric az elmúlt évadban a román élvonalban szerepelt, az előttünk álló szezonban pedig a somogyiak sikeréért harcol majd a pályán.

A tapasztalt röplabdázó az elmúlt években, amellett, hogy színvonalas bajnokságokban játszott, rendszeres szereplője volt a nemzetközi kupasorozatoknak is. A szerb Stara Pazova, valamint a román Alba Blaj és CSM Targoviste együttesében számos emlékezetes találkozón léphetett pályára a nemzeti bajnokságokban, illetve az európai porondon. A 2018/2019-es évadban a román bajnokságban a harmadik helyet szerezte meg csapatával, a Román Kupában pedig döntőt játszott. A színes pályafutás újabb állomása Magyarország lesz, és a center szeretné nálunk is letenni a névjegyét.
A kaposvári egyesület vezetése az igazoláshoz annyit fűzött hozzá, hogy az elmúlt szezon végén, Leidgeb Noémi és Harmath Zsófia távozásával, nehéz helyzetbe került a szakmai vezetés, ugyanis csak egy center, a magyar válogatott Vacsi Evelin maradt a keretben ezen a poszton. Az elmúlt hónapok erőfeszítései ellenére sem sikerült a kívánalmaknak megfelelő magyar játékossal megállapodni, így B-tervként a nemzetközi piacon kellett szétnézni, és megfontolt, jó döntést hozni. Dubravka Djuric minden bizonnyal a formálódó együttes nagy erőssége lehet az október elején rajtoló Extraligában.