Oldal kiválasztása

Július 8-án, vasárnap igazi sportcsemege részesei lehetnek azok, akik ellátogatnak a Somogy megyei Hajmáson található Zselicvölgy Szabadidőfarmra. Négy neves magyar női strandröplabda páros részvételével rendeznek meghívásos, pénzdíjas bemutató tornát, hagyományteremtő szándékkal – jelentették be a szervezők.

A 10 órakor kezdődő viadal programjában hat mérkőzés szerepel, vagyis mindenki játszik mindenkivel. A résztvevők között csaknem 400 ezer forint pénzdíjat osztanak szét, a győztes egység tagjai pedig egy hosszú hétvégét is eltölthetnek a szabadidőfarmon.
És hogy kiket is láthatnak a sportbarátok Hajmáson? Ott lesz a mezőnyben napjaink legsikeresebb magyar párosa, a Lutter Eszter, Szombathelyi Szandra duó. A két lány eddig összesen hat magyar bajnoki címet szerzett, és az idei két ob-fordulót egyaránt imponáló fölénnyel nyerte. Lutterék ezen kívül rangos nemzetközi World Tour-versenyeken is szerencsét próbálnak, szinte minden héten.
Ugyancsak rajthoz áll Hajmáson a Czene Adrienn, Császár Norina és a Győri Panni, Dénesi Brigitta kettős. Czene Adriennt a Survivor című valóság és túlélő show egyik játékosaként is sokan ismerik, de azt is érdemes tudni, hogy újpesti párjával már kétszer megnyerték a debreceni Eötvös Kupát. Győri Panni az idén – Lutter Eszter párjaként – részt vehetett a hóröplabda Európa-bajnokságon.
A somogyi színeket a Kaposvári Röplabda Akadémia párosa, Lutter Liza és Horváth Alexandra képviseli majd. Az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem NB I-es együttesének két igazolt játékosa ezen a nyáron állt össze először, és a nyíregyházi ob-fordulón rögtön felkerült a főtáblára.
A bemutatótornára a belépés ingyenes, ráadásként a szervezők vasárnap 9 órakor – szintén térítésmentesen – transzferbuszt indítanak a helyszínre a városi sportcsarnok parkolójától. Jelentkezni pénteken délig lehet a somogyisport@gmail.com címen.
További információk a www.zselicvolgy.hu és a www.roplabdakademia.hu internetes oldalakon.

 

Zselicvölgy Szabadidőfarm Kupa Strandröplabda Verseny, Hajmás, 2018

 

A résztvevő párosok

1. Lutter Eszter (Gödöllői RC), Szombathelyi Szandra (Kaposvári Röplabda Akadémia)
2. Lutter Liza, Horváth Alexandra (Kaposvári Röplabda Akadémia UMSE)
3. Czene Adrienn (Gödöllői RC), Császár Norina (UTE)
4. Dénesi Brigitta, Győri Panna (Gödöllői RC)

A tervezett program

1. forduló
10.00 Lutter E., Szombathelyi Sz. – Lutter L., Horváth A.
10.50 Czene, Császár – Dénesi, Győri

2. forduló
11.40 Czene, Császár – Lutter E., Szombathelyi Sz.
12.30 Dénesi, Győri – Lutter L., Horváth A.

3. forduló
13.20 Lutter L., Horváth A. – Czene, Császár
14.10 Lutter E., Szombathelyi Sz. – Dénesi, Győri

15.15 Eredményhirdetés