Oldal kiválasztása
Nincs idő a búslakodásra a péntek esti, Jászberény elleni hazai vereség után: vasárnap 16 órától újabb bajnoki mérkőzést játszik az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem NB I-es női röplabdacsapata a városi sportcsarnokban. A Gödöllő elleni találkozón a lányok szeretnék megszerezni első pontjaikat az új évadban.
A Gödöllői RC az első fordulóban 3-1-es vereséget szenvedett Jászberényben, második mérkőzését pedig szombaton este vívja a Budaörs otthonában. Fél tucatnyi röplabdázó távozott tőlük a nyáron, viszont helyettük nem igazoltak senkit, a keretet a bajnoki címet szerző ifjúsági csapat tagjaival töltötték fel. A gödöllőieket azonban nem szabad leírni, mert a kezdőcsapatukban így is három válogatott játékos – Szabó Adrienn, Széles Petra, Takács Doroti –, illetve a junior Eb-t megjárt Radomszki Boglárka szerepel.
A kaposváriak számára a legfontosabb feladat az, hogy a saját hibáik számát jelentősen csökkentsék. A pénteki hazai meccsen a Diamant 27 pontot ajándékozott ellenfelének, a harmadik szettben pedig szinte egymást érték az elrontott nyitások. Volt persze pozitívum is bőven, amibe bele lehet és bele is kell kapaszkodni a folytatásban. Rák Rebekáék továbbra is számítanak a szurkolók támogatására, és bíznak benne, hogy ez az összecsapás jobban sikerül, mint az előző kettő.
Kezdés vasárnap 16 órakor, a belépés ezúttal is ingyenes.