Oldal kiválasztása

Visszavágni utazott a KNRC csapata a fővárosba, tavaly decemberben ugyanis egy jó sorozatunkat szakította félbe meglepetésként az UTE csapata. Viszont nem jó előjelekkel érkeztünk, a héten ugyanis újra megsérült török légiósunk, Nehir Kiraz, ráadásul ezúttal komolyabb is volt a baj, így a felek úgy döntöttek, hogy a rehabilitációját már hazájában végzi, már haza is utazott a családjához. Innen is jobbulást és mihamarabbi felépülést kívánunk a fiatal szélső ütőnek!

A kezdősípszót követően a fővárosiak kezdtek lendületesebben, érződött még a szerdai kupameccs a kaposvári lábakban, néhány pillanat alatt már 5 pontos külöbség állt az eredményjelzőn. Itt azért már elkezdtünk zárkózni, ám az UTE pontosabb volt, rendre meg tudott lépni. Az előnyt ráadásul a szett végén még növelni is tudta, 25-16-al pedig a vezetést is megszerezte, 1:0.

A második szettben már nem akart előnyt adni ellenfelének a Kaposvár, szép támadások követték egymást, Ubavic szokásához híven bőszen gyűjtötte a pontokat csapatának, 5 pontos előnyt is kiharcolva a szett közepére. Az időkérések sem tudták megingatni a vendégeket, Isidora pedig a végső pontot is megszerezte. 21-25-el zárult a játszma, egyenlített a KNRC, 1:1.

Újra nyíltnak tűnt a mérkőzés, a harmadik játszmában fej-fej mellett haladtak a csapatok, Gyimes sáncai rendre pontot értek a KNRC-nek. 10:9-es vezetésnél viszont jött némi kihagyás, amin még egy időkérés sem tudott segíteni, a hazaiak 5 pontot szereztek zsinórban, kezdhettük újra a felzárkózást. 3 pontra itt még meg tudtuk közelíteni őket, ám pontosabb volt az ellenfél a végjátékban is, újra el tudtak húzni, majd Iznaga pontja le is zárta a harmadik játékrészt, újra a UTE vezetett. 25:20, 2:1.

A végső játszmában megtáltosodott a hazai alakulat, szépen kiépítették újra a 4-5 pontos előnyüket, a Kaposvár megint későn tudott csak zárkózni. Szedmák, Bodovics és Ubavic is kivette a részét a végjáték szorosabbá tételéből, újra esély nyílt egyenlíteni egy Renko Ilic sánccal, ám a végső pontot meginta hazaiak szerzeték, így az UTE da-vissza le tudta győzni 3:1 arányban csapatunkat. 25:23, 3:1-

Ez volt az alapszakasz utolsó fordulója, de a KNRC-nek még egy elhalasztott mérkőzése hátra van, pénteken újra érkezik a Békéscsaba Kaposvárra, hogy 18 órától a Városi Sportcsarnokban a bajnokságban is megmérkőzzenek.
Várunk mindenkit szurkolni. Hajrá Kaposvár!

forrás: 74nullanulla
fotó: Jani Martin

Statisztika