Oldal kiválasztása

Visszavágott hazai pályán az Újpest

Megbosszulta a legutóbbi, rendkívül fordulatos kaposvári mérkőzést az 5. helyért folytatott párharcban fővárosi ellenfelünk, és 3:0 arányban győzedelmeskedett, ezúttal hazai pályán.

Sajnos ezt a mérkőzést se kezdtük jól, a hazaiak pontosabbak voltak, rögtön 5-6 pontos előnyt építettek, amit nem is nagyon tudtunk behozni. A végjátékban ezúttal viszont erősebbek voltunk, de nagyon későn ébredtünk, így csak az eredmény kozmetikázására volt elég a láng, 25-20,1:0 a hazaiaknak.

A második szettre megtartottuk a lendületet, itt már szorosabban alakult féltávig az eredmény. Viszont sajnos volt egy nagyon szép sorozata az Újpestnek, ami ellen nem volt ellenszerünk, így újra zárkózhattunk a végjátékra. Szerencsére ez sikerült is, Godó és Ubavic számlájára írandó pontokkal, ám az utolsó pontoknál elfogyott a lendület, szorosan bár, de behúzta a másodikat is az UTE, 25-23, 2:0.

A lányok viszont nem adták fel sőt, szépen be is kezdtek a harmadik szettben, Ubavic, Godó és Szedmák is termelte a pontokat, ám a hazai gárda szépen lassan zárkózni kezdett, féltávnál már meg is fordította a szettet. Ezt még ugyan sikerült behoznunk, de a végjáték megint a hazaiaknak sikerült jobban, apró hibáink az ő pontjaikat gyarapították, és éltek is a lehetőséggel, gyorsan lezárták a meccset. 25-22, 3:0, a párharc így újra nyitott, 1:1 az állás, folytatás szombaton Kaposváron.

UTE – KNRC 3:0 (20, 23, 22)
Budapest, UTE Röplabda Csarnok, 150 néző. Vezette: Mezőffy Zs., Halász E.
UTE: Hiruela (12), Kiléynfalvi (6), Kindelan (15), Tarin (13), Ambrosio (9), Boskó (1). Csere: Baksa, Dömsödi (liberók), Sziládi (-). Vezetőedző: Horváth András.
KNRC: Godó (11), Gyimes (6), Renko Ilic (2), Szedmák (12), Bodovics (5), Ubavic (11). Csere: Radnai Lili (liberó), Hegyi (-), Maggioni (2). Vezetőedző: Vincent Lacombe

forrás: 74nullanulla
fotó: Jani Martin

Statisztika