Oldal kiválasztása
A női röplabda NB I. 18. fordulójában is megőrizte a veretlenségét az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem csapata.
Zsinórban tizennyolcadik győzelmükre készültek a Budaörs ellen a kaposvári lányok, akik veretlenül, toronymagasan vezették a forduló előtt a bajnoki tabellát. Ennek a mérkőzésnek is a somogyiak voltak az esélyesei. Miklai Zsanett ugyan felépült kézsérüléséből, de egyelőre még nem került vissza a kezdőcsapatba.
Rosszul kezdte a mérkőzést a hazai csapat, a kaposvári lányok nem találták a ritmust és rengeteg hibával játszottak. A lelkes vendégek pedig Tóth Eszter vezérletével elléptek riválisuktól. Aztán szépen lassan beindult a Diamant-gépezet és előbb Leidgeb jó szerváival fordított az NB I. éllovasa, majd esélyeshez méltóan le is zárta a szettet. A második játszma elején is döcögött a szekér, de ahogy az elsőben, úgy ezúttal is tudtak váltani a somogyiak, igaz ezúttal nem léptek el riválisuktól. A vendégek tapadtak a kaposváriakra, mindig volt valaki, aki meccsben tartotta őket. A hajrához érve aztán már nem volt kérdés, melyik együttes nyeri a felvonást, melynek végére a csereként pályára lépett Miklai tett pontot.
Cesljarék a harmadik etapban is hűek maradtak a mérkőzés forgatókönyvéhez, azaz ismét beragadtak a rajtnál, ráadásul annyira, hogy előbb 8–12-nél, majd 13–17-nél is időt kellett kérnie Sasa Nedeljkovicnak. Úgy tűnt, ezúttal elmarad a fordulat, de a kaposváriak nem adták fel, és három szettlabdát is hárítottak, majd a lehető legjobbkor, a legvégén megszerezték a vezetést, Szűcs Kinga pedig egy ászértékű nyitással eldöntötte a szakasz és ezzel együtt a találkozó sorsát is.

1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem–Budaörsi DSE 3–0 (16, 18, 24)
Kaposvár, Városi Sportcsarnok, 200 néző. V.: Ujházi, Soltész.
1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem: Iricanin (6), Leidgeb (7), Cesljar (3), Szűcs (12), Vacsi (9), Horváth A. (4). Csere: Héri (libero), Kanizsai (libero), Császár (5), Miklai (7). Vezetőedző: Sasa Nedeljkovic.
Budaörsi DSE: Bleicher (1), Radomszki (12), Kilyénfalvi (6), Juraszik (1), Tóth E. (9), Ostorházi (6). Csere: Maurer (libero), Molnár (2), Szabó L. (1). Vezetőedző: Fekete Krisztina. Másodedző: Torma Péter.

[photogallery id=72]