Oldal kiválasztása
Eltérő rendszerben és más-más időpontokban rendezik meg a férfi és a női röplabda Magyar Kupa fináléját, de mindkét döntő helyszíne a budapesti Ludovika Aréna lesz.

A nők március 13-án 16 és 19 órakor játsszák majd le a két elődöntőt. A helyosztókat – melyeket élőben közvetíti a televízió – másnap, azaz vasárnap rendezik 16 és 19 órakor.  A Békéscsaba már elődöntős, ellenfele az 1.MCM-Diamant Kaposvár és a címvédő Vasas Óbuda párharcának győztese lesz: az első, somogyi találkozón a somogyiak nyerték 3–1-re, így a budapestiek csak aranyszettben harcolhatják ki a továbbjutást. A másik ágon a Nyíregyháza negyeddöntős ellenfele a Szent Benedek RA–Budaörs nyolcaddöntő győztese lesz, míg a negyedik negyeddöntőt az UTE és az MTK vívja.

A kaposvári lányoknak az utóbbi időben nincs szerencséjük az MK-sorsolással, hiszen az elmúlt két esztendőben a FATUM Nyíregyházát kapták. Igaz, tavaly csak nüanszokon múlott a final four. Az idén is kemény ellenfelet kapott az MCM, hiszen a Vasas Óbuda ellen kell kiharcolniuk azt, hogy a fináléért léphessenek pályára. Ahogy azt már fentebb említettük, az odavágót Szasa Nedeljkovics tanítványai nyerték 3–1-ra, a második felvonás jövő kedden 18 órakor lesz a fővárosban.