Oldal kiválasztása

Nehéz mérkőzés vár az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem női NB1-es röplabdacsapatára.

0 rop

A somogyi lányok a második helyezett, négy légióssal felálló Vasas Óbuda ellen lépnek pályára a Városi Sportcsarnokban és Csitáriéktól már szettrablás is bravúrnak számítana. A mérkőzés vasárnap 16 órakor kezdődik.

A TFSE hétfői legyőzésével eggyel közelebb kerültek a Diamant-lányok ahhoz, hogy bejussanak a Magyar Kupa legjobb nyolc csapata közé. Vasárnap viszont már a bajnokságban kell helyt állniuk Mészáros Péter tanítványainak. A jó erőkből álló Vasas Óbuda látogat a Városi Sportcsarnokba, akik ellen 110%-ra lesz szükségük a kaposváriaknak, ha meg szeretnék nehezíteni a dolgukat.
Mészáros Péter, a csapat vezetőedzője szerint sorsdöntő lesz, hogy a négy légióssal felálló, Magyar Kupa-címvédő vendégek mennyire hagyják kibontakozni a hazaiakat.
„Játszani kell, aztán meglátjuk. Próbálni minimálisra venni a saját hibáinkat, aztán, hogy mennyit enged a Vasas vagy mennyire veszik komolyan, az már ő dolguk” – fogalmazott Mészáros Péter vezetőedző.
A kaposvári lányok hat meccs után két győzelemmel és négy vereséggel a tabella tízedik helyén állnak, de a játékosok szerint ennél csak feljebb végezhetnek az alapszakasz végén. A Vasas elleni mérkőzés vasárnap 16 órakor kezdődik a Városi Sportcsarnokban. A belépés ezúttal is ingyenes, és ezúttal is lesz egy kis extra: a mérkőzés támogatója, a Kapos Hotel és Étterem jóvoltából több tomboladíj is gazdára talál majd.