Oldal kiválasztása
Szombaton 17 órától vívja az ősz rangadóját az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem NB I-es női röplabdacsapata. Az éllovas somogyiak a hozzájuk hasonlóan még veretlen fővárosi MTK otthonában lépnek pályára, és szeretnék folytatni győzelmi sorozatukat.

A két csapat az alapszakasz első hat fordulójában egyaránt hozta a mérkőzéseit, a kaposváriak mérlege annyival jobb, hogy még szettet sem vesztettek az új évadban. Az MTK ugyancsak jó erőkből álló, komoly terveket megfogalmazó együttes, így mindenképpen érdekes rangadót láthatnak a szurkolók szombaton délután a fővárosban. A Diamant-lányokat több drukker is elkíséri majd a meccsre, így garantált lesz a jó hangulat.
Az elmúlt hetekben sokat készültünk specifikusan az MTK elleni mérkőzésre, én pedig igazi rangadóra számítok a hangulat ,illetve a játék szempontjából is. Az eddigi mérkőzéseket kihasználtuk a csapatjátékunk felépítésére, és fontos lépcsőfokok voltak a szombati meccshez vezető úton. Az eredményt tekintve pedig folytatni akarjuk a megkezdett szériát – mondta a KNRC fiatal játékosa, Héri Sára.
Mindenképp nyerni utazunk Budapestre – tette hozzá a saját nevelésű center, Harmath Zsófia. – Rengeteg edzés van bennünk, emellett taktikailag is felkészültünk, így számomra csak a győzelemre elfogadható. Az eddigi meccseket akadály nélkül hoztuk, a továbbiakban is erre számítok.
Nagyon várja már a csapat az MTK elleni mérkőzést – árulta el a korábbi EB-résztvevő válogatott center, Vacsi Evelin. – Az elmúlt hetekben, hónapokban komoly erőket mozgattunk meg az edzéseken, hogy kihozzuk magunkból a maximumot, és ennek kell gyümölcsöznie a találkozón. Komoly, pontos játékkal, a taktikát betartva ugyanazt a végeredményt várom, amit eddig produkáltunk a bajnoki találkozóinkon.