Oldal kiválasztása
Október 13-án, az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem – TFSE találkozóval veszi kezdetét a 2017/2018-as bajnoki évad a női röplabda NB I-ben, vagyis a célegyenesbe érkezett a lányok felkészülése. A csapatra a startig még három felkészülési találkozó vár.

Zarka Péter formálódó együttesének tagjai nem unatkoztak az elmúlt hetekben. A napi két edzés mellett számos edzőmérkőzés is helyet kapott a programban. A lányok Szombathelyen mutatkoztak be rögtön három meccsel, aztán a Gödöllőt, a szlovén Kema Puconcit és a horvát ZOK Osijek gárdáját is vendégül látták a somogyi megyeszékhelyen. A Diamant ezt követően Boszniában nyert négycsapatos tornát, majd tovább folytatódtak az erőnléti és a labdás tréningek. A csapat ezen a héten háromszor is pályára lép: szerdán 18 órakor Budaörsön vív mérkőzést, pénteken és szombaton pedig az egyik legjobb magyar együttest, az Újpestet fogadja. A fővárosiak pénteken 18 órától a Kodály iskolában, szombaton 11 órától pedig, a KNRC hivatalos főpróba-összecsapásán, nyilvános mérkőzésen küzdenek meg Csitáriékkal a városi sportcsarnokban.
Időközben a szövetség Versenybizottsága véglegesítette az alapszakasz programját. Eszerint a Diamant október 13-án, pénteken 18 órakor mutatkozik be a városi sportcsarnokban, a TFSE ellen, ezt követi a Palota, majd az MTK elleni, szintén hazai derbi. Novemberben aztán beindul a meccsdömping, a legjobb hatba vágyó kaposváriak egymás után négyszer is idegenben szerepelnek majd. Decemberben a Vasas és a Nyíregyháza is tiszteletét teszi Somogyban. A csapat mérkőzéseit az új évadban is ingyenesen látogathatják az örvendetesen gyarapodó szurkolótábor tagjai.

Őszi bajnoki program
Október 13. péntek 18.00 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem – TFSE
Október 22. vasárnap 16.00 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem – Palota
November 3. péntek 18.00 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem – MTK
November 6. hétfő 19.00 Vasas Óbuda – 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem
November 9., csütörtök 18.00 Fatum Nyíregyháza – 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem
November 19., vasárnap 17.00 TFSE – 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem
November 25. szombat 17.00 Palota – 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem
December 2., szombat 17.00 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem – Vasas Óbuda
December 9., szombat 17.00 MTK – 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem
December 17. vasárnap 16.00 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem – Fatum Nyíregyháza