Oldal kiválasztása

Az elmúlt hónap legjobb somogyi sportolóit a Vármegyeházán köszöntötték.

150213

A hagyományos díjátadó ünnepségen négy kategóriában adtak át díjakat. A hölgyek között az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem NB I-es női röplabdacsapatának egyik alapembere, Csitári Virág kapta a legtöbb szavazatot, aki nagy részt vállalt együttesének januári bravúrjaiból.

A méltatás szerint minden várakozást felülmúlt az NB I-es kaposvári női röplabdacsapat januári szereplése. A lányok mindhárom bajnoki mérkőzésüket megnyerték: a Palota elleni hazai siker után nagy meglepetésre 3-0-ra győztek a rivális Jászberény otthonában, majd igazi szenzációt szolgáltatva 3-2-re megverték a bajnoki címvédő Békéscsabát. A Diamant egyik legjobbja a november óta sérüléssel bajlódó libero, Csitári Virág volt, akit február közepén megműtenek, és legalább fél éves kihagyásra kényszerül.

A férfiak között a világbajnoki címet szerző vitorlázó repülőhollandi páros, Majthényi Szabolcs és Domokos András bizonyult a legjobbnak. Utánpótlás korcsoportban a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola cselgáncsozója, Sipos Babett és a Kapos TC teniszezője, Hornung Iván érdemelte ki az elismerést.

Gratulálunk!