Oldal kiválasztása

A bajnok Békéscsaba elleni szezonnyitó után csütörtökön már újabb mérkőzés vár az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem női NB I-es röplabdacsapatára.

0 rop

Mészáros Péter tanítványai az előző szezonban negyedik helyen végző Gödöllő otthonába látogatnak, és szeretnének minél szorosabb mérkőzést vívni a Pest megyeiekkel.

Négy nappal a címvédő elleni hazai 3-0-ás vereség után, újabb feladat vár a Diamant-lányokra. Mészáros Péter tanítványai a Gödöllő otthonába látogatnak csütörtök délután, ahol mindenképpen szeretnének szorosabb eredményt elérni mint a szezonnyitón.
“Nekünk ebben a bajnokságban minden egyes mérkőzésen meg kell szakadni. Az, hogy a Békéscsaba elleni játék, hogy ha így játszunk, mire lesz elég a Gödöllő ellen, azt nem tudom, de megpróbálunk a győzelemért menni. Mi folytatjuk ugyanezt a játékot, megpróbálunk játszani. A tavalyi bajnok ellen ennyire volt elég, megpróbálunk még pontosabban, még tudatosabban játszani” – mondta Mészáros Péter vezetőedző.
A felkészülési időszak közepén kétszer is találkozott egymással a két egyesület. Akkor mindkétszer a Magyar Kupa ezüstérmes gödöllőiek örülhettek a végén, de ennek ellenére hasznos tapasztalatokat szereztek a Diamant-lányok. A Gödöllő elleni mérkőzés csütörtökön 17 órakor kezdődik a Pest megyeiek otthonában, melyet az M4 Sport élőben közvetít majd.