Oldal kiválasztása
Nyolc csapat lépett pályára a hagyományos októberi szezonnyitó viadalon. Sümegi siker a Lábas Judit Emléktornán.
A fiatalon elhunyt kaposvári testnevelő-edző, Lábas Judit emléke előtt tisztelegve immár harmadik alkalommal rendeztek leány mini röplabdatornát a Toldi lakótelepi Tagiskola tornatermében. A nyolc csapat küzdelméből végül a Sümeg-Dabronc fiataljai kerültek ki győztesen. A Kaposvári Röplabda Akadémia „Kék” együttese a második helyen végzett.

Megható pillanatok vezették be a III. Lábas Judit leány mini röplabdatornát a Toldi Lakótelepi Tagiskolában. Az intézmény pedagógusai ezúttal is megemlékeztek a fiatalon elhunyt testnevelő-edzőről, aki az egyetemi tanulmányai után visszatért szeretett iskolájába, hogy a diákokat taníthassa, segíthesse. Kaposvár alpolgármestere, Dér Tamás beszédében kiemelte: Lábas Judit a legjobb példa arra, hogy soha nem szabad semmit feladni, sem a pályán, sem pedig az életben, küzdeni kell a végsőkig.
A Horváth Éva Röplabda Alapítvány, a Kaposvári Röplabda Akadémia Utánpótlás Műhely, az 1. MCM-Diamant Kaposvári Női RC és a Toldi Lakótelepi Tagiskola közös eseményén nyolc csapat kezdte meg küzdelmeit két pályán, és elsőként a csoportmérkőzések szerepeltek a programban. A végeredmény a keresztjáték és a helyosztók után alakult ki. Az első helyet végül a Sümeg-Dabronc I. együttese szerezte meg, miután a döntőben 2-0-ra legyőzte a Kaposvári Röplabda Akadémia „Kék” együttesét.
„Látszott, hogy sokat dolgoztunk az elmúlt időszakban, azt viszont sajnálom, hogy a lányok a döntőben kissé megijedtek a lehetőségtől” – mondta Ékes Erika edző a lefújás után.
A Kaposvári Röplabda Akadémia „Sárga” csapata a negyedik, a „Piros” elnevezésű alakulat pedig az ötödik helyet érdemelte ki. A fiatalok a remények szerint helytállnak majd az Országos Mini Bajnokság küzdelmeiben is. A Kaposvári Röplabda Akadémia Toldi-Gárdonyi közös együttesének fiataljai a tapasztalatszerzés jegyében vettek részt a viadalon, és végül a hetedik helyen zártak.

III. Lábas Judit Leány Mini Röplabda Emléktorna, Kaposvár.
Helyosztók
A hetedik helyért: RÖAK Toldi-Gárdonyi – Veszprém-Báthory 2:0 (36:28)
Az ötödik helyért: RÖAK Kaposvár „Piros” – Veszprém-Deák 2:0 (36:26)
A harmadik helyért: RÖAK Kaposvár „Sárga” – Sümeg-Dabronc II. 1:2 (50:53)
Az első helyért: Sümeg-Dabronc I. – RÖAK Kaposvár „Kék” 2:0 (36:25)

Végeredmény: 1. Sümeg-Dabronc I., 2. Kaposvári Röplabda Akadémia „Kék” (Berdár Hanna, Bóza Barbara, Fodor Zoé, Honfi Katalin Mária, Horváth Gréta, Imreh Dorka, Kuckó Nadin, László Tamara, Németh Mercédesz, Niklai Jázmin, Péterfai Jázmin, Rajnai Zsófia, Takács Annamária, Varga Kitti), 3. Sümeg-Dabronc II., 4. Kaposvári Röplabda Akadémia „Sárga”, 5, Kaposvári Röplabda Akadémia „Piros”, 6. Veszprém-Deák, 7. Kaposvári Röplabda Akadémia Toldi-Gárdonyi, 8. Veszprém-Báthory.