Oldal kiválasztása
Az MTK-tól öt szettben, a házigazda Nyíregyházától pedig 3-0-ra kapott ki az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem NB I-es női röplabdacsapata a Fatum Property Kupa felkészülési tornán. Az októberi bajnoki rajtra készülő lányok így a harmadik helyet szerezték meg.

A kaposváriak már pénteken délután megérkeztek a szabolcsi megyeszékhelyre, és elsőként barátságos mérkőzést játszottak a kupagyőztes Nyíregyháza csapatával. A hazaiak két szoros és két sima szettben nyerték a négy szettes találkozót. Másnap a Fatum Property Kupa következett a sorban, és a Diamant előbb 3:2 arányban kikapott a fővárosi MTK-tól, majd három játszmában a házigazdától is. Ez utóbbi összecsapáson a harmadik játszma rendkívül izgalmasan alakult: 13:13 után 20:15-re meg tudott lépni a Nyíregyháza, a vendég együttes innen is visszaküzdötte magát 23:22-re. A Fatum végül ebben a szituációban is helytállt, és szettveszteség nélkül nyerte meg sajátrendezésű felkészülési tornáját. A somogyi együttesből Miklai Zsanett kapott különdíjat teljesítménye elismeréseként.
A kaposváriak kedden Szerbiába utaznak, és a háromnapos túra programjában két nemzetközi előkészületi találkozó szerepel majd.

Fatum Property Kupa, női felkészülési torna
MTK-1. MCM Diamant Kaposvári Egyetem 3:2
Fatum-Nyíregyháza-MTK 3:0
Fatum-Nyíregyháza-1. MCM Diamant Kaposvári Egyetem 3:0
A torna végeredménye: 1 .Fatum-Nyíregyháza, 2. MTK, 3. 1. MCM Diamant Kaposvári Egyetem.