Oldal kiválasztása

A Gödöllő elleni dupla előkészületi találkozó után a vasárnapot is együtt töltötték az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem NB I-es női röplabdacsapatának tagjai.

150921ki

A részletekről a kapitány, Horváth Alexandra számolt be, aki tevékenyen részt vett az összetartás előkészítésében és lebonyolításában.

„Délelőtt 10 órakor indultunk Kaposvárról kocsikkal, majd Nagybajomban átszálltunk terepjárókba, és kimentünk az erdő közepébe. Nem volt térerő, nem lehetett internetezni sem, így nyugodtan összpontosíthattunk a feladatokra. Kipróbálhattuk a célba lövést nyíllal és légpuskával is, és kiderült, hogy Ilcsi, Kajla és Dudi igazi mesterlövészek. Ezután túráztunk egyet gyalog, majd kiadós ebéd következett, utána pedig karaokéztunk. És még nem volt vége a programnak: elmentünk megnézni egy kilátót, láttunk szarvasokat, őzeket, nyulat, megnéztük, milyen ketrecbe csalogatják a vaddisznókat és hallottunk szarvasbőgést is. Vacsorára sajtos és magyaros kolbászkát kaptunk. A húst Leti szülei ajánlották fel, apukám, anyukám és keresztapukám voltak a szakácsok, és szerintem mindenki jól érezte magát ezen a szép napon.”

150924be1

150924be2