Oldal kiválasztása
Megszületett a 16. győzelem: az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem női röplabdacsapata a Gödöllőt fogadta a városi sportcsarnokban, és 3:0 arányban nyert.
Hegyi Bianka betegség miatt továbbra sem léphetett pályára, és Harmath Zsófia sem volt százszázalékos állapotban. Vacsi Evelin viszont már a többiekkel melegített, sőt vissza is került a kezdőbe. A minap szerződtetett ütőre, Szűcs Kingára szintén számíthatott a Diamant mestere.
Az első szett elején még jól tartotta magát vendégegyüttes, de 9:9 után fokozatosan elhúztak a hazaiak és, előnyhöz jutottak. A második felvonásban aztán már semmit sem bíztak a véletlenre a kaposváriak: támadásban és védekezésben is magasan ellenfelük fölé nőttek. Miklai, Iricanin és Császár rendre pontokra váltotta Cesljar remek feladásait, míg a túl oldalon sokszor a nyitásfogadás is gondot okozott.
A harmadik, s mint utóbb kiderült, utolsó játszmában ugyan kicsit nehezebben indult be a Diamant-gépezet, de ebben a szakaszban is egyértelműen bebizonyosodott: a Diamant sokkal nagyobb játékerőt képvisel riválisánál. A szett hajrájában aztán Szűcs Kinga is szerepet kapott, és egy pazar ejtéssel, majd egy ász-értékű szervával azonnal letette a névjegyét.
Sasa Nedeljkovic: A találkozó elején nem koncentráltunk eléggé, nem tudtuk egyből befejezni a támadásokat. Türelmesek voltunk, és a második, sima játszma eldöntötte a mérkőzés sorsát. Az elmúlt három hét nagyon nehéz volt, próbálunk pihenni, regenerálódni.
Grózer György: A Kaposvár nem a mi ellenfelünk, felfelé nem is kacsintgatunk annyira a jelenlegi helyzetünkben.

1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem–Penta Gödöllői RC 3–0 (19, 9, 16)
Kaposvár, 250 néző. V.: Farkas, Mezőffy.
1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem: Leidgeb 8, Cesljar 1, Iricanin 12, Vacsi 12, Miklai 8, Császár 5. Csere: Héri (liberó), Kanizsai (liberó), Szivós 3, Horváth A. 2, Kalmár, Szűcs K. 2. Vezetőedző: Sasa Nedeljkovic.
Penta Gödöllői RC: Nagy K. 2, Körtvélyessy 3, Hackl 8, Dégi 3, Bálintné 3, Király 3. Csere: Kovács A. (liberó), Ludmán 3, Ratkai 1, Tóth Bagi, Halla, Tettamanti. Vezetőedző: Grózer György.

[photogallery id=71]