Oldal kiválasztása
Jászberényben játszotta le első előkészületi mérkőzéseit az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem NB I-es női röplabdacsapata. Sasa Nedeljkovic vezetőedző tanítványai előbb 3:1 arányban győztek, majd 3-0-ra kikaptak az Extraligás ellenfél otthonában.
A kaposvári lányok pontosan négy héttel a felkészülés kezdete után léptek pályára először edzőmeccsen, és a két jászberényi találkozó kiváló erőfelmérő volt mindkét együttes számára. Az első összecsapás végén a somogyiak kerekedtek felül, a másnapi visszavágót pedig a házigazda nyerte.
– Hasznos mérkőzéseket játszottunk Jászberényben – kezdte értékelését Sasa Nedeljkovic vezetőedző. – Új az edző, sok az új játékos, vagyis új csapat formálódik Kaposváron, így még idő kell ahhoz, hogy megismerjük, megszokjuk egymást, és kiderüljön, milyen helyzetre ki hogyan reagál. Összességében elégedett vagyok a látottakkal, de az is kiderült, hogy lesz még dolgunk bőven az előttünk álló hetekben.
A Diamant a jövő héten újabb két edzőmérkőzést játszik: pénteken este és szombaton délelőtt a jó erőkből álló Vasas Óbuda lesz az ellenfél a fővárosban.