Oldal kiválasztása

Az új évadban várakozáson felül szereplő junior válogatott dömsödi otthonában nem várt könnyű mérkőzés a Diamant-lányokra.

131015kimcmbcsaba

A kaposváriak dolgát tovább nehezítette, hogy a csapatkapitány Rák Rebeka térdsérülése miatt nem tarthatott a többiekkel. A lányok mindezek ellenére szép játékkal hozták az első szettet, és a második játszmában is sokáig jól alakult az eredmény. A végig kiválóan nyitó házigazda ezután átvette az irányítást, és előbb egyenlített, aztán a vezetést is átvette. A negyedik játékrész óriási csatát hozott, és hiába volt játszmalabdája a somogyi társulatnak, végül mégis a junior válogatott kerekedett felül 30:28 arányban. Az elmúlt hetek teljesítményéhez képest nagyot javult a kaposváriak a játéka, de ez ezúttal csak egy szett megnyerésére volt elegendő.

„Aminek örülnünk kell, hogy ebben a felállásban is nagyot harcoltunk, és a lányok mindent megtettek azért, hogy kijöjjenek a hullámvölgyből. Láttam biztató jeleket, és remélem, hogy az előttünk álló hetekben újra rátalálunk arra az útra, amin elkezdtük a szezont” – összegzett Oláh János vezetőedző.

Magyar Junior Válogatott – 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem 3-1 (-23, 21, 21, 28)
Dömsöd. V.: Mezőffy, Farkas L.
Diamant: Ihász, Szívós I., Stirt, Harmath, Pintér Zs., Récsei. Csere: Csitári (libero). Vezetőedző: Oláh János.