Oldal kiválasztása

A hétfő délutáni csapat-megbeszélés után kedden reggel munkába állt az 1. MCM-Diamant Kaposvár extraligás női röplabda együttese.

A megújuló társaság tagjai előbb bő egy órát töltöttek el az atlétika pályán, este pedig az első labdás tréning következik az Arénában. A pontvadászat október 16-án rajtol majd, Vincent Lacombe vezetőedző tanítványai az Extraliga és a Magyar Kupa mellett ismét, egymás után harmadszor is szerencsét próbálnak a nemzetközi porondon, a Challenge Kupában egy izraeli gárda vár majd rájuk novemberben.
A tervek között szerepel egy nemzetközi felkészülési torna szervezése, illetve a csapat több meghívásnak, így például egy szlovákiai invitálásnak is szeretne eleget tenni. A bajnokság nyitó fordulójában a címvédő Nyíregyháza látogat a somogyi megyeszékhelyre, és egyeztetve a Fino férfi csapatának vezetésével, kettős rangadóval indulna a szezon: a lányok összecsapása után rendezik meg a fiúk Kazincbarcika elleni rangadóját. A Diamant vezetői és játékosai abban bíznak, hogy ismét szurkolók előtt vívhatják majd meg a hazai mérkőzéseket, mert velük együtt az igazi átélni a sikereket. Ahogy a csapat egyik leghűségesebb törzsszurkolója, Vass László fogalmazott a délelőtti edzést végignézve: talán nem is az eredmény a legfontosabb, hanem az, hogy a csapat szerethető legyen és az utolsó pontig küzdjön minden egyes meccsen. Így legyen!