Oldal kiválasztása

Vasárnap este lejátszotta a Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzését a KNRC. Ahogy az várható volt komoly erőket mozgósítottak a hazaiak már az első pillanattól kezdve, a 25:11-es első játszma nem sok bizakodásra adhatott okot. Ám a kaposvári lányok megrázták magukat, és egy egészen parádés második szettben mutatott teljesítménnyel visszavágtak, 1:1 állt az eredményjelzőn (16:25). Innentől már szorosabb játszmák következtek, ám a végén mindig a Békéscsabaiak voltak pontosabbak, így 3:1-es előnyből várhatják a visszavágót Kaposváron (25:16, 25:17).

Swietelsky-Békéscsaba–KNRC 3–1 (11, –16, 16, 17)
Békéscsabai Városi Sportcsarnok, 950 néző. Vezette: Árpás, Bátkai-Katona.
Swietelsky-Békéscsaba: Vasileva (13), Bodnár (16), Drpa (17), Glemboczki (10), Pintér (7), Bagyinka (1). Csere: Molcsányi (liberó), Oliinyk (-), Aktas (2). Vezetőedző: Tóth Gábor.
KNRC: Maggioni (4), Szedmák (19), Bodovics (3), Ubavic (14), Godó (5), Gyimes (3). Csere: Rády (liberó), Radnai Lili (-), Radnai Luca (-), Renko-Ilic (-). Vezetőedző: Vincent Lacombe.

Tóth Gábor: – Az eredménnyel elégedett vagyok, hiszen nagy lépést tettünk a kupadöntő felé, de természetesen még nem lefutott a párharc, hiszen Kaposváron is szükségünk lesz minimum két szettre. A második játszmában beragadtunk egy állásba, ez nem túl biztató a jövőre nézve és ezen dolgozunk kell, illetve szükséges csiszolnunk a centertámadásainkon.
Vincent Lacombe: – Azt gondolom, ma este a jobb csapat nyerte a meccset. Ahhoz, hogy egynél több játszmát tudjunk nyerni, jobban fel kell pörögnünk a mérkőzés előtt. Várjuk a visszavágót, hiszen a párharc még nincs eldöntve.

forrás: 74nullanulla.hu
fotó: Imre György

Statisztika