Oldal kiválasztása

Augusztus 9-én áll munkába az 1. MCM-Diamant Kaposvár Extraligás női röplabdacsapata. Az újjáalakuló együttes tagjaira bő kéthónapos munka vár, a bajnokság október 16-án indul majd. 

 

Nem teltek eseménytelenül az elmúlt hetek a klub háza táján, és az áprilisban véget ért  évad kiemelkedő szereplése ellenére is az újratervezés került a középpontba a további előrelépés helyett. Az új szakmai stábot Vincent Lacombe vezeti, és rövid időn belül bejelentjük, kik segítik majd a francia szakember munkáját. A játékoskeretet illetően, a korábbi híreknek megfelelően, az előző szezon csapattagjai közül Tatjana Matics, Szpin Renáta, Szedmák Réka, Kump Aliz, Tóth Jázmin és a napokban Hegyi Bianka irta alá szerződését a 2021/2022-es évadra. Ahogy már korábban tájékoztattuk szurkolóinkat, a Kaposvári Röplabda Akadémia több tehetséges, tizenéves reménysége is lehetőséget kap arra, hogy bizonyítsa képességeit, és a fiatalok a nagyokkal kezdik majd meg a tréningeket.

Magyar játékosainkra kiemelkedő szerep vár a következő évadban, de természetesen a sok fiatal mellett szükség van néhány tapasztaltabb, sok nagy csatát megélt röplabdázóra is. Hétfőtől érdemes lesz figyelni közösségi felületeinket, ugyanis kiderül, kik csatlakoznak még hozzánk.

A célunk egyértelmű: szerethető, egymásért is küzdő, lelkes csapatot szeretnénk kialakítani, és szeretnénk minden riválisunkkal felvenni a versenyt a pályán. És ne feledjük: a csapat egymás után harmadszor is elvállalta a nemzetközi indulást, ami szintén komoly kihívást jelent számunkra.

 

Tisztelt Szurkolóink!

Kérjük, a következő évadban is maradjanak mellettünk, bíztassák a lányokat, és szurkoljuk ki együtt az újabb szép győzelmeket.

Köszönjük!