Oldal kiválasztása

Tisztelt Szurkolónk!

Közeledve az első tétmérkőzésünk nagyon várt időpontjához, örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy a célegyenesbe érkeztek az előkészületek, és bízunk benne, hogy szombaton délután a pályán és azon kívül is minden rendben lesz és minden a terveink szerint alakul majd.
A mai nap folyamán minden olyan szimpatizánsunkat, aki sikerrel igényelt Törzsszurkolói Klubkártyát, elektronikus úton, levélben értesítjük arról, hogy lehetőség van a kedvezményes bérlet megvásárlására a következő módon: a levelünkhöz csatolt ábra segítségével kiválaszthatják azt az ülőhelyet, ahonnan nézni szeretnék a mérkőzéseinket. A visszajelzést követően legyártjuk a bérleteket, amelyeket pénteken délután, illetve szombaton, az UTE elleni mérkőzés kezdete előtt átvehetnek majd a hazai szurkolói pénztárnál.

Természetesen lehetőség lesz majd jegyvásárlásra is a szombaton 18 órakor kezdődő találkozó előtt, a korábban közzétett árakon.

A Kaposvári Röplabda Akadémia növendékei és edzői, előzetes regisztráció alapján (info@knrc.hu) ingyenesen tekinthetik meg a mérkőzést.
Hajrá, Kaposvár!