Oldal kiválasztása

Két hét szünet után ismét bajnoki mérkőzés vár az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem női röplabdázóira.

0 rop

Mészáros Péter csapata az alapszakasz hajrájában elsőként a pont nélkül álló Miskolc ellen lép pályára, és az utolsó helyen álló együttes ellen kötelező a győzelem. A találkozó vasárnap 16 órakor kezdődik a városi sportcsarnokban, és a meccset támogató Kométa ’99 Zrt. jóvoltából meglepetések várják a szurkolókat.

„Mindenképpen győzelemmel szeretnénk zárni a mérkőzést. Ehhez nagyon fontosak a jó nyitásaink, illetve egy stabil alapjáték kellene hozzá. Miskolcon egy viszonylag sima mérkőzés volt, mivel fegyelmezetten játszottunk. Itthon is erre lesz szükség” – mondta a Diamant játékosa, Rák Rebeka. – Eddig a kötelező meccseket hoztuk, sikerült egy bravúrt hoznunk az MTK ellen. Ez így egyelőre elég a nyolc közé jutáshoz, illetve ha hozzuk a Miskolc meccset és a kecskeméti találkozót idegenben. Itthon a végén még lesz egy Nyíregyháza elleni mérkőzésünk és akár meglepetést lehet okozni újból.”
A lányok célja viszont továbbra is az, hogy így vagy úgy, de egy helyet előrébb lépjenek a tavalyi nyolcadik helyükhöz képest. Ehhez azonban elsőként a pont nélkül álló Miskolc legyőzésére lesz szükség. A két csapat összecsapása vasárnap 16 órakor kezdődik a Városi Sportcsarnokban, melyre ezúttal is ingyenes a belépés.
A mérkőzést támogató Kométa ’99 Kft jóvoltából kóstoló és több tombola-nyeremény is várja a kilátogató nézőket.