Oldal kiválasztása

Az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem NB I-es női röplabdacsapatának saját nevelésű centere érdemelte ki a címet a felnőtt női kategóriában.

140213kep1

A Vármegyeházán rendezett ünnepélyes díjátadón elhangzott: az NB I-ben szereplő kaposvári női csapat egyik kulcsjátékosa nagy részt vállalt abban, hogy az együttes hat év után újra bekerült a felsőházi rájátszásba,m vagyis a legjobb nyolc közé. A lányok januárban játszmát raboltak a bajnok és kupagyőztes vasastól, és a bajnoki bronzérmes Békéscsaba otthonában is jól helytálltak. Harmath Zsófia, aki a Kaposvári Egyetem harmadéves hallgatója, elmondta: a csapategység és a jó hozzáállás hozta meg a régen várt sikert, és a Diamant a rájátszásban szeretne még előrébb lépni egy-két helyet a nyolcadikról. A fiatal center szinte minden játékelemben sokat fejlődött az elmúlt hónapokban, és az együttes vezéregyéniségévé nőtte ki magát.
A felnőtt férfiak között Szöllősi Szabolcs kézilabdázó, az utánpótlás-korcsoportban pedig Stadler Csenge úszó és Kovács Márk birkózó érdemelte ki az elmúlt hónap legjobbja címet.
Zsófinak és a többi díjazottnak is gratulálunk!